Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[TRI] News
Goomich:
No, ale podobno w dronkowie można robic supercapsy taśmowo. Jakby je zajeli, to za rok bedą mogli robic hotdropa 50 matek, żeby zabić riftera.
kaleba:
za 1,5 roku tytan na shuttla :smiley6600:
Yogos:
Boją się boją bo myślą że RA ma na nich chrapkę.
Vermian:
--- Cytat: ArchenTheGreat w Luty 11, 2008, 13:08:19 ---Słyszałem plotki, że są zagrożeni przez RA i dlatego usiłują znaleźć miejsce na północy. Ma ktoś jakieś bliższe informacje?
--- Koniec cytatu ---
Jako ciekawostke podam ze na linii BRUCE i Smash mocno iskrzy. Roadkill moze sie przygotowywac wlasnie do pomocy w inwazji na tereny BRUCE. W koncu to sa blisko zwiazane z soba sojusze. Ba nawet slyszalem pogloski ze chca zdobyc Fountain i wsadzic tam DMC wykurzone przez RA ze swoich ziem. Co ciekawe, spotkalem kilku gosci z DMC w Fountain wiec kto wie :P . Jako dodatkowa ciekawostke powiem ze... ponoc to wlasnie SMASH dostal jednego z tytanow DMC ;) . Moze wkrotce sam osobiscie sie przekonam ile w tym prawdy :buck2: . Imo angazowanie sie RK i Smash w wojne gdzies daleko na zachodzie jest dla tych sojuszy dosc ryzykowne, ale co ja moge wiedziec ::) .
Voulture:
Moze sempiternus temu siedzi cicho, ze wlasnie pakuje posy w walizki ;)
A na powaznie, jesli mieli by miec po jednej stronie RA a po drugiej Stara Nowa Polnoc i TRI ktory jakos nie widze by mial szybko pobiec im pomoc... Sam nie wiem czy nie ryzykowali by wiecej zostajac w miejscu. Ale mozemy sobie gdybyc, poki sie przypuszcenia nie stana bardziej wiarygodnymi czynami.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej