Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[TRI] News
ArchenTheGreat:
--- Cytat: Zbulu w Styczeń 29, 2008, 18:37:32 ---wszyscy nawijaja o BoBie vs reszta EvE a TRI miało wizytę SMASKILL u siebie Archen raporcik jakiś???
--- Koniec cytatu ---
Nie bardzo jest co raportować. Nie byłem online i sprawę w zasadzie znam tylko z forum.
300 pilotów Smashkill pojawiło się nagle w VFK. Skład raczej typu flota: 150 sniperów i 150 supportu (liczby pozaokrąglane). Parę razy warpowali do cynojammera a potem zajęli się niszczeniem układów stacji. TRI udało się zebrać około 150 pilotów w różnych statkach. Parokrotnie próbowano atakować grupę Smashkill ale po którymś z kolei ataków lag wzrósł na tyle, że niemożliwe stały się szybkie operacje i FC podjął decyzję o odwrocie do POSa.
Sądzimy, że Smash chciał postawić POSa i rozpocząć oblężenie VFK. Smash raz twierdzi, że była to wyprawa treningowa a innym razem, że chcieli młócić coś innego ale im nie wyszło to zebrali 300 osób i polecieli na TRI. Jak było naprawdę nie wiem. Insurgency podobno ustrzeliło im po drodze do Deklein haulera z paliwem do POSa. Kilka dni temu TRI postawiło POSa w przestrzeni Smash więc może to miał być odwet.
Ostatnio jestem zarobiony IRL więc nie gram zbyt wiele i większość afer mnie omija. :(
ArchenTheGreat:
Wczoraj niewielki gang TRI zaatakował przestrzeń Roadkill. Walka szybko przerodziła się w bitwę flot z capitalami i mothershipem.
Link do KB - http://tri.exanimo.org/?a=kill_related&kll_id=101048
Link do raportu na SHC - http://www.scrapheap-challenge.com/viewtopic.php?p=372115#372115
Maxima:
Dobrze im daliscie, szkoda tylko ze oni pole utrzymali (z tego co czytalem) no ale trudno sie dziwic na ich terenie.
Ellaine:
W BSach wyglada na fajna wyrownana walke, za ro supportu im nasiekliscie co niemiara.
ArchenTheGreat:
--- Cytat: Maxima w Luty 08, 2008, 10:24:59 ---Dobrze im daliscie, szkoda tylko ze oni pole utrzymali (z tego co czytalem) no ale trudno sie dziwic na ich terenie.
--- Koniec cytatu ---
Utrzymanie pola raczej nie było możliwe w systmie z cynojammerem, jump bridge'ami i flotą capitali. Do tego trzeba by przynajmniej dwukrotnie większych sił i w trochę innym składzie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej