Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Subiektywna ocena PL korpów - dyskusja i offtopic
Voulture:
--- Cytat: DaBlades w Styczeń 25, 2008, 15:46:47 ---sry no
GBT przyjmuje jedynie ludzi, którym ufo :krzeslo: :ban:
--- Koniec cytatu ---
Sorki, mamy Zanthara z Hanysow i akurat nie mam zadnych watpliwosci w kwestiach zaufania jesli o niego chodzi ;)
Flejmu nie chce mi sie komentowac, jak znam zycie zaraz bede musial wycinac na nowo... Juz raz byla dyskusja na temat Hanysow, jak kogos to interesuje to niech sobie poszuka linka, nie chce tutaj odgrzewania starych dyskusji. Fakty pozostana faktami a mnie sie wydaje, ze Francik juz wszystko napisales wtedy co bylo do napisania, nie wiem po co ten wyzej...
sepa:
Voult, nudzi mi sie i kciolch flame zrobic :) ales mnie przeswietlil, wykapowol wszyskim o co biego i juz nici z imprezy :)
Za to sie udalo karma zredukowac o 1 :) dalyj chopcy dalyj :) moze sie udo baza dogonic :)
Voulture:
Mogę mieć i -50 karmy, naprawde nie powstrzyma mnie to przed wywalaniem idiotycznych postów i robienia na siłę flejmów tam, gdzie ich nie powinno być. Juz nie mówię o odgrzewaniu spraw sprzed roku. Polecam przeczytac jescze raz swoje posty niektorym i pzremyslenie sytuacji. Stary temat: http://eve-centrala.pl/forum/index.php?topic=4350.25
Każdy kolejny post nie zwiazany z tematem wyparuje. Jak juz chcesz sie dzielic opiniami to zrob to tutaj i porzadnie, nie wiem jak inni ale ja chetnie pzreczytam.
Pozdrawiam
sepa:
Nie Tobie ino mi karmy ubywo.
A za znalezienie topica dzieki. Btw Ivek na koniec kariery zajebol nom 99% kasy z korpa (zostawil ok. 2m) i juz go nikt wiecyj nie widziol.
Temat zech odgrzol, bo mnie drazni jak nos zdrajcami nazywaja cioty jakies, kiere colki czas na stacji siedzialy jak sie cos dzialo, za to byli pierwsi do strzelania do naszych indorow.
Co do IC - bylo pora fajnych ludzi - poklon dla Raana, Edzia. Ale bylo tyz pora conajmniej dziwnych, usilujacych rozbic nom korp i przejac karlusow.
Dlatego my odeszli - decyzja byla wspolna, demokratyczna i podjeta dla dobra korpa - jak widac na zdrowie nom wyszla, bo istniejemy. Ale faktem jest, ze nie po kolei my godali z ludzmi, i wyszlo hujowo. Korp byl mlody, dla 90% graczy bylo to 1st MMO i nikt nie wpodl na pomysl, ze nie ma load game. Teroz juz takich ciulstf nie robimy.
Topic czas zawrzec ostatecznie.
A ze mom niewyparzony pysk i lubia haja prowokowac to inkszo inkszosc. Spadom, cu kiedystam. Ida se w COD2 pociupac, bo na tym dziwnym necie co tu lapia z luftu to ino po nocy do sie szpilac.
Dogonia baza abo ni?
Ni, +1
V. ;]
Dormio:
--- Cytat: Francik Zelozko w Styczeń 25, 2008, 15:53:09 ---Dormio, okres mosz?
--- Koniec cytatu ---
Za to masz +
Ja z natury jestem złośliwy :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej