Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

DELVE Megathread

<< < (44/96) > >>

Yogos:

--- Cytat: Viking Viki w Lutego 04, 2008, 23:01:09 ---Logistyke przygotowuje może 100 osób, i pewnie nie są szczęśliwi z tego powodu, ja im nie zazdroszcze

W QY6 był op trwający od wieczora w sobote (a może i wcześniej) do DT, przez 6 godzin - moimi oczami - 90% posiłków jakie docierały do systemu zostało rozsmarowanych na bramach (głównie K-6 ale bsy chciały wlecieć przez te drugą - nie udało im się), co chwile łapaliśmy BSa poza tarczą posa Goonsów (były takie losy za które mój FC zainwestowałby w taksówke żeby mnie sklepać), non stop naprawialiśmy / klepaliśmy posy do północy.
Zrobiłem przerwe koło pierwszej nad ranem, byłem z powrotem między drugą a trzecią - wysłuchałem audycji na TSie zatytuowanej "Ekspedycja fregat ubija wylogowanego BSa na SSie w K-6"
Rano popełniłem błąd nie oglądając dokładnie akcji z tytanem na KB, wiedziałbym przynajmniej, żeby nie lecieć na posa bo jest nowe hasło ;p

A teraz coś ładnie pierdyknęło w pr- ;]

A tak uogulniając to gdy beztroskie kerbirzenie nam się nudzi w tym ogarniętym wojną i porzogą delve to wsiadamy w co-tam-kto-ma-na-fleet-opa i strzelamy do oporu (raz człek dotrzyma do 3 raz do 5 nad ranem, różnie), jest naprawde cudowna obsada jeśli chodzi o FC, skautów, ludzi ze skilami i odpowiednimi boostami gangowymi. Baa nawet słychać kobiety na TSie ;]

--- Koniec cytatu ---

Brzmi jak sielanka a ja tam między wierszami słysze godziny kampienia we flocie i wyczekiwanie na warp. Widze popielniczkę wypełnioną petami i kilka butelek na stole i godziny słuchania TS w oczekiwaniu na błąd przeciwnika. Czuję adrenalinę zbieraną na tym czasami kilku godzinnym kampieniu po to by ja uwolnić w 30 sec czasem minutę.

I czuję złość na CCP że nie umie zapewnić bezlagowej gry.

Viki podpisz się proszę bo postujesz nizgodnie z regulaminem tego forum.

CoeathalVega:
clakiem mila bitwa w PR- mnostwo capsow straconych po obu stronach lag jak zwykle zwycieza

Goomich:

--- Cytat: Yogos w Lutego 04, 2008, 23:15:58 ---I czuję złość na CCP że nie umie zapewnić bezlagowej gry.

--- Koniec cytatu ---

To jest niemozliwe. Jakby zrobili, że gra będzie bezlagowa przy 1000 ludzi w gridzie, to goonsi przyprowadzą 2000 fregat i szhuttli.

Vic Brunner:
taaa... BoB zestrzelil wiecej capsów na razie, ale wychodzi na tym chyba troche gorzej. Capsy koaicji rozkladaja sie na kilka alliancow, wiec straty nie sa tak odczuwalne wydaje mi sie, jak te 12 capsow Boba

CoeathalVega:
wazne, ze ten przyglup KIATolon zginal po raz 2 w dreadzie. Nic mnie bardziej nie cieszy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej