0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Poszukuję Polskiej korporacji najlepiej BEZ wojen, gdyż nie dają one możliwości rozwoju :/
Cześć....,w EVE jestem nowym graczem. Dopiero dwa tygodnie (1,2 mln SP)
Blisko 19 m SP Minmatar szuka korporacji.Latam statkami do BC galelnte/minmatar + cepy/afy/bombery + rr dominix , do tego lubie frakcyjne fregaty i cruisery , a doklandniej imperial navy slicer, dramiel, stabber fleet i cynabal.Aktualnie trenujacy minmatar cruisers na 5 , pozniej w planach rapier , vagabond , scimitar i kiedys kiedys sleipnir. Niestety dlugi czas nie moglem sie zdecydowac co tak naprawde chce robic wiec SP mam rozrzucone po statkach i uzbrojeniu chyba kazdej rasy Korporacja najlepiej operujaca w 0.0 jak i low sec , byle dalo sie polatac w 5 jak i w 50 osob. Moze byc piracka , bez znaczenia jesli nie bedzie zbyt duzo marudzenia ze do tego i tego to strzelac nie wolno bo nas zresetuja. Jedyne wymagania jakie mam to FC ktorzy nie boja sie zaryzykowac statkow we flocie bo jesli sie boja to znaczy ze poza gankowaniem 10 do 1 nic innego sie nie bedzie dzialo. Moze byc tak polsko jak i anglojezyczna z naciskiem jednak na anglojezyczna , z samymi Polakami zaczyna sie juz nudno robic .Z gory uprzedzam ze majac mnie w korporacji trzeba sie liczyc z wtopami jakichs niekoniecznie najtanszych statkow , po prostu jak osobiscie nie przetestuje na ile moge sobie pozwolic nowa zabawka to nie bede tym latal co nie zawsze oznacza uratowanie statku jak lykne oczywistego baita , no i bankowow nie bede uczestniczyl w CTA w godzinach w ktorych po prostu nie moge grac , zycie wazniejsze gra to tylko dodatek.Mam tez kilka "zlych" nawykow , jak widze cos na pasku znaczy trzeba zestrzelic, jak widze kogos robiacego misje to trzeba zestrzelic, jak widze industriala to trzeba zestrzelic.Latalem chyba w kazdym rodzaju flot, od bombardowania przez close i long range bc/bs po oranie posow czy bitwy supercapitali wiec zachowania sie w dowolnej flocie nie trzeba mnie uczyc. Jakies sugestie gdzie moge sie zaczepic ?
Jakies sugestie gdzie moge sie zaczepic ?