Eve Online > CR - Archiwum

Szukasz korporacji? Wpisz się do tego tematu!

<< < (4/37) > >>

eX:
Niestety potwierdzasz to co myślałem.

No cóż...

kaleba:
voodoo i zabijaki i pijaki sa ala piratami :)
wiem ze w CBC tez podobnie graja

Loc0:
To czego szukasz jest w BSI i VooDoo - skala moze nie byc taka jakiej oczekujesz ale warto obadac :)

Colonel:

--- Cytat: eX w Wrzesień 04, 2009, 01:09:02 ---Tak trochę z ciekawości zapytam...

Jest jakaś polska korporacja nie babrająca się w politykę, sov'y, produkcję/pos'y/częste kerbirswto;
Latająca (roamująca?) po low i .0 (i ew. wspace), mieszkająca w low bliskim .0 lub npc .0;
Nie zajmująca się ciągłym gankowaniem noobów na gate'ach i nabijaniem 'łatwych' killi;
Z ludzmi lubiącymi wpieprzyć się na czyjś ogródek, narobić hałasu, zamieszać i polecieć dalej;
Starających się wybierać odpowiednią taktykę i jakość niż liczby podczas walki;

...jest?

--- Koniec cytatu ---

zaczynamy grasowac tam gdzie mnie ostatnio spotkales ....
my jestesmy taka korporacja ( voodoo ) i latajace z nami BSI...
polityka - smierdzi
sov'y - nie interesuje to nas
produkcja - cap bostery na wlasny uzytek i deski na GN
pos'y - czasem okradamy
częste kerbirswto - zadne kerbirstwo, polujemy na ratojebcow
Latająca (roamująca?) po low i .0 (i ew. wspace) - tak czynimy
mieszkająca w low bliskim .0 lub npc .0 - do high 1j, do 0.0 2j a reszta to low seki...
Nie zajmująca się ciągłym gankowaniem noobów na gate'ach i nabijaniem 'łatwych' killi;
 - zdarzalo nam sie gankowac, ale lepiej nazwac to napiepszaniem wszystkiego co sie nawinie
Z ludzmi lubiącymi wpieprzyć się na czyjś ogródek, narobić hałasu, zamieszać i polecieć dalej - voodoo
Starających się wybierać odpowiednią taktykę i jakość niż liczby podczas walki - masz u nas alta ?  czy piszesz nam post rekrutacyjny ?

--- Cytat: silvia w Wrzesień 04, 2009, 04:52:02 ---Nie.

Ale sa miedzynarodowe - Tri, Brick Squad, Cry Havoc :P. Takze wiele pirackich korpow / aliansow jak BYDI czy Negative Ten. Choc ci ostatni lataja w low i nabijaja latwe kille :P

Mozesz tez sprawdzic Club Bear i mozliwe, ze League of shadows.

--- Koniec cytatu ---

Tak.

ja bym sie nie wypowiadal o polskich korpach, bo we wszystkich nie bylem, nie znam ludzi i nie wiem co sie tam wyprawia....
ale Ty mowisz jakbys to wiedzial, jestes w bledzie   :knuppel2:

--- Cytat: kaleba w Wrzesień 04, 2009, 22:40:12 ---voodoo i zabijaki i pijaki sa ala piratami :)
wiem ze w CBC tez podobnie graja

--- Koniec cytatu ---

jestesmy Piratami a nie ala...
...ala to ma kota

eX:
Voodoo z BSI są świetnymi piratami, to nie podlega dyskusji.
Ale... osobiście do korsarstwa się za mocno nie skłaniam, z prostego powodu, lubię wykorzystywać mechanikę gry na niekorzyść piratów - sentry w low pomagają przechytrzyć przeciwnika.

Nie odbierz tego jakoś negatywnie... Z tego co patrzę po KB, to Wasza obecność w .0 jest zerowa/minimalna (ps, zajebista akcja Ric'a w w-space ;D ). Zabijacie głównie w placid (więc raczej wolicie siedzieć w domu i wyłapywać co się da) i podejrzewam, że jak już nawet złożycie jakiś konkretny gang, który byłby w stanie powalczyć z równym sobie to o takie gangi tam po prostu trudno.

Tri, Brick - nawet jak by mnie tam gdzieś chcieli to dla mnie to jednak troszkę za duża skala, choć nie powiem, dla Tri ogromny szacun za ich akcje. Jeśli miałbym się przenieść do inglish-spiking to wole sobie zostać tu gdzie jestem, bo nie jest mi tu źle, po prostu jestem ciekaw czy jest coś tam w kosmosie co byłoby w 100% zgodne z moją naturą.

@kaleba: zabijaki ostatnio skłaniają się w stronę serious buisness w .0, a cbc z tego co pamietam z CVA sie spyknelo (nie lubie CVA :P m.in. dlatego, że za szybko się organizują ;) )

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej