Eve Online > CR - Archiwum
Szukasz korporacji? Wpisz się do tego tematu!
SpiN1983:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Maj 18, 2009, 11:41:28 ---Napisz evemail do Catfromcheshire, Zabijaki zabijaja praktycznie caly czas. W grze jestem rano, po poludniu, wieczorem i w nocy ;)
--- Koniec cytatu ---
hmmm... interesujące :) mam dość nudnych misji w hs :) z chęcią się czegoś nauczę :) :knuppel2: odezwę się zaraz po przerwie o7
Jammela:
Witam,
szukam nowego korpa. Najlepiej w 0.0 ,-) Chcialbym albo Korp ktory zajmoje sie przedewszystkim kopaniem albo "normalny" korp w 0.0 tzn. PvP i racenie/kopanie a nie tylko 23/7 pvp.
Co oferuje? razem okolo 122 mil sp. Moj main ma 53+ mil sp moze latac dreadem (phoenix) i prawie wszystkimi statkami caldari + hulk + rorqual. Alt nr. 1 34+ mil sp przedewszystkim vulture+10 mil sp w leadership. Alt nr. 2 27 mil sp tylko pvp, amarr bs5 + t2 fit i minmatar hac. Alt nr. 3 tylko hulk.
Reszte powiedzialbym chetnie w grze bo jest duzo do powiedzenia ^^
Wiec prosze o kontakt w grze lub w forum.
o/
Haaron:
Witam!
Jestem nowym graczem dopiero zaczynam zabawę z EVE.
Na grę planuje poświecić głównie weekendy i parę godzinek w tygodniu bo praca i żona nie pozwalają na więcej.
Szukam korporacji która przede wszystkim nie wymaga ciągłego grania i poświęcania dużej ilości czasu na grę. Przyjemna atmosfera również była by mile widziana.
Mam 28 lat i szybko przyswajam mechanikę gry.
Pozdrawiam Krzysiek
eX:
Tak trochę z ciekawości zapytam...
Jest jakaś polska korporacja nie babrająca się w politykę, sov'y, produkcję/pos'y/częste kerbirswto;
Latająca (roamująca?) po low i .0 (i ew. wspace), mieszkająca w low bliskim .0 lub npc .0;
Nie zajmująca się ciągłym gankowaniem noobów na gate'ach i nabijaniem 'łatwych' killi;
Z ludzmi lubiącymi wpieprzyć się na czyjś ogródek, narobić hałasu, zamieszać i polecieć dalej;
Starających się wybierać odpowiednią taktykę i jakość niż liczby podczas walki;
...jest?
silvia:
Nie.
Ale sa miedzynarodowe - Tri, Brick Squad, Cry Havoc :P. Takze wiele pirackich korpow / aliansow jak BYDI czy Negative Ten. Choc ci ostatni lataja w low i nabijaja latwe kille :P
Mozesz tez sprawdzic Club Bear i mozliwe, ze League of shadows.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej