Eve Online > Total Noob Questions
Total Noob Questions 2
[HDS]Kruk:
Witam
A ja mam pytanie trochę technicznej natury. A mianowicie podczas zadokowania w stacji kamera robi maksymalne zbliżenie na mój statek, i ni jak nie wiem jak to zmienić. Niedawno zmieniłem kartę graficzną, na starej tak oddalenie zostawało jak je ustawiłem. Przeszukałem wszystkie opcje i nie mogę znalesć ustawień do tego. Nie wiecie gdzie to można ustawić lub jak zapamiętać dane oddalenie ?
Pozdro
Captain:
esc ---> display & graphics ---> load station enivorment zaznacz
Ezrael:
Ello,
Mam pytanko odnosnie ravena, wszedzie pisza ze taki super wypasiony jest na misje, zrobilem sobie pare polecanych fitow w etf'ie i kurde patrzac na dps to mega lipnie wychodzi jak to jest ?
fitujac ravena w t1/t2/named przy max skilach moj etf pokazuje 420dpsow ? to gdzie on taki uber ?
Pozdrawiam,
Ezrael
Vermian:
Raven mial bardzo dobra reputacje z czasow gdy torpedy mialy wiekszy zasieg. Teraz jest nieco gorszy, musi ladowac cruise, bo na torpedach moze wyciagnac max 30 km zasiegu. Nadal jednak wiele osob uwaza go za bardzo dobry mission i npc ship, bo moze wybierac swobodnie rodzaj damage jakim chce razic wroga i rakiety zadaja stabilny damage bez wzgledu na zasieg. Nie zapominajmy oczywiscie o doskonalym tanku. Moze nie jest najlepszym stakiem do wszystkich mozliwych misji, ale jest zdecydowanie najbardziej uniwersalny, przy tym prosty w obsludze. Prawdopodobnie nie ma misji lvl4 z ktora by nie mogl sobie poradzic.
Ellaine:
Nie przesadzajmy z tym wspaniałym tankiem, taki Melstrom ma taki sam layout med i low slotów ale ma dodatkowo jeszcze bonus do shield boosteraz którego Ravenowi brakuje. A taki na przykład Scorpion to ma 8 med slotów a taki Rokh to ma resis bonusa. W sumie to zrobienie z Ravena dobrego tanka jest dużo bardziej drogie i wymagające skillowo niż takiego Domiego, Apoca, Maelstroma czy Rokha czy wreszcie statku który wyparł Ravena z rynku młodszych klepaczy misji lvl 4 - Draka.
Marudząc że 420 jest do dupy zważ że te BSy z DPS 1000+ to są setupy z max damage kosztem tanka, krótkim zasięgiem i wliczonymi dronami. Masz też dronki.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej