Eve Online > Total Noob Questions

Total Noob Questions 2

<< < (54/65) > >>

Zaafiel:
Zealot w akcji...choc juz zdaje sie dawno temu ale co tam ;P
http://pl.youtube.com/watch?v=wmKX6cWDgrI

Swoją droga to dla mnie jeden z ładniejszych statkow w grze...znaczy generalnie te z kalsy Omen

Dormio:

--- Cytat: NeX w Stycznia 21, 2008, 01:46:44 ---Jednak w miarę jak podnosisz skile na broń, to skuteczność bojowa wszystkich typów wyrównuje się. Na stałe pozotają tylko inne techniki walki; różne dla  statków i broni każdej rasy.
--- Koniec cytatu ---
Pozwolę się z tym nie zgodzić. Nie może być wyrównance coś co jest nierówne, a bonus ze skilli wszędzie jest ten sam po prostu część bonusów jest uniwersalna niezależnie od typu broni - np. tracking, a pozostałe specjalizacje dla typu podnoszą ogólną wartość dmg. Zatem jak się trafi na kogoś kto się wyspecjalizował w laserach, a samemu ma się specjalizację na tym samym poziomie w projectile, to wciąż pozostają te same kwestie do rozwiązania...

--- Cytat: NeX w Stycznia 21, 2008, 01:46:44 ---Dostajesz po prostu inny zestaw zalet i wad. Musisz dostosować do tego taktykę walki.
--- Koniec cytatu ---
I to właśnie kwintesencja PVP, bo doświadczenie sprowadza się do wypracowanego sposobu walki dla danego typu broni i wiedzy który cel jest na ten typ broni (obrażeń) najbardziej wrażliwy.

PVP od PVE różni głównie to, że cel jest dużo twardszy do zgryzienia (i bynajmniej nie dlatego, że ma mocniejszy tank), gryzie co najmniej tak samo mocno jak Ty sam potrafisz. W sytuacji zagrożenia również potrafi wykonać "taktyczny odwrót" - czyli uciec, a potem powrócić i to często z kumplami. Po prostu gracz siedzący po drugiej stronie Twoich luf potrafi być nieprzewidywalny, w odróżnieniu od NPCów.

misao:
PC5 nigdzie. mowie ze to sa Gunshipy z drone bayem, calkiem sporym, na ktoprych dronki ( bez bonusow) uzupelnialaja ladny damage z dzialek ( z bonusam)

Ezrael:
Taki mam plan:

Jestem na etapie latania Bsem 4lvl misji , mam wanabe alta minera
Myslalem co robic z mineralkami ktore wykopie alt i z refactoringu
stuffu z misji i tak sobie myslalem zeby zaczac cos produkowac:
kupic set ammo wyresearchowanych na przyklad i sprzedawac
Teraz pytanie:
Warte to zachodu ta produkcja czy za dlugo schodzi i malo sie
zarabia ?

Pozdrawiam,
Ezrael.

Ellaine:
Zeby na czyms zarobic trzeba sie troche zaangazowac. Na niedzielnej produkcji zarobisz tak jak na niedzielnym klepaniu misji (lvl 1) :) Ale moze sie wkrecisz i zbudujesz produkcyjne imperium :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej