Eve Online > Total Noob Questions
Total Noob Questions 2
ArchenTheGreat:
--- Cytat: Voulture w Stycznia 07, 2008, 12:28:23 ---Z faction ratow, mozna je spotkac nawet i w lowsecu.
--- Koniec cytatu ---
Oraz highsecu. Tyle, że w highsecu widziałem tylko fregaty, w lowsec cruisery, w nullsec także BSy.
Goomich:
--- Cytat: Voulture w Stycznia 07, 2008, 12:28:23 ---Z faction ratow, mozna je spotkac nawet i w lowsecu.
--- Koniec cytatu ---
W hisecu też się zadarzają. :2funny:
--- Cytat: Voulture w Stycznia 07, 2008, 12:28:23 ---Z niektorych misji - np z doatkowych stage'ow z Extravaganz. Tutaj chyba faction loot wypada zawsze.
--- Koniec cytatu ---
Nie zawsze niestety.
Ezrael:
Witam wszystkich!
Ostatnio chcialem sobie zrobic alta do research / miningu i produkcji ale jak chcialem sobie zrobic research na BPO to wszystkie labolatoria do ME sa zajete .... podobno tak jest w calym imperium, da sie cos z tym zrobic. Moze cos zle robie ? jedynym rozwiazaniem jest postawienie POSa z labolatorium ?
Edit1:
Jak bede mial personal standing powiedzmy 7.0 do Minmatar republic i zaloze corpa to corp tez bedzie mial taki standing jak ja ?
Pozdrawiam,
Ezrael.
Ellaine:
Mozesz tez
-korzystac z czyjegos posa z laboratorium, sa specjalne sojusz zajmujace sie tylko tym, w 3 dni na glownym koncie robisz alta ktory w takim sojuszu ma korporacje i prowadzi badania nigdy w zyciu sie nie wydokowujac.
-poczekac, niektore laby zwalniaja sie juz po 20 dniach
rogaty666:
Witam,
Moj pierwszy post na forum a zaraz zapewne ktos mnie opierdzieli.
(jedno z pytan ktore jest czesto zadawane i wkurza innych ludzi obecnych na forum)
Wiec tak poki co mam bardzo male pojecie o grze EVE (zadne), czytalem conieco i chcialem to zweryfikowac.
1) Czytalem ze nie warto wybierac rasy ktora jest we wszystkim srednia ze juz na opczatku nalezy sie specjalizowac. Prawda czy nie?? :)
2) W przyszlosci chce zajmowac sie walka a na poczatek walka z piratami. Czytalem ze najwazniejsze cechy dla mnie to w kolejnosci percepcja/inteligencja/memory. Co o tym myslicie.
Poprostu chce sie dowiedziec jaka rasa najlepiej nadaje sie na "wojownika". A zarazem nie chcialbym grac Amarr(Khanid) mimo to ze wydaja sie rasa najabrdziej odpowiednia, poprostu nie pasuje mi ich Historia ktora przeczytalem.
Najbardziej bylbym zadowolony gdybym dostal nazwe konkretnej rasy(podrasy) ogolnie co mam wybierac przy tworzeniu postaci. Cechy.... itd.
Oczywiscie link do jakies wiekszej dysputy ktora sie wydarzyla na tym forum tez by mi sie przydal... szukalem za pomoc google i search ale jakos kiepsko mi idzie, nigdy nie posiadlem do konca tej umiejetnosci :).
W kazdym razie prosze o wyrozumialosc... Dzieki.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej