Eve Online > Total Noob Questions

Total Noob Questions 2

<< < (41/65) > >>

Dormio:
Przez pewien okres czasu wydawało mi się, że CCP nie korzysta z technologii by sobie takie raporty robić, ale byłem ogromnie zdziwiony gdy przypadkiem okazało się, że wyłapują takie akcje i co ważniejsze: NIE chcą rozmawiać i czytać uzasadnienia i możesz liczyć na odpowiedź typu: "mamy swoje dowody i wg nas złamałeś EULA".

W efekcie można stracić sporo, czasem przypadkiem. Inna rzecz, że póki nie jesteś o nic oskarżony to raczej "automat" Ci nie grozi ("postępowanie w toku" co najwyżej jako ostrzeżenie).

Christoforos:
Można zmniejszyć odgłosy działek, wybuchów etc.? Bo wogóle nie słyszę co Aura gada. Ustawiłem Voice Level na 10 inne mam na 4, ale i tak odgłosy walki są silniejsze niż inne dźwięki.

Dormio:
Przestaw ekran na większe oddalenie od statku.  ;D

Goomich:
Oddal obraz, albo zmniejsz poniżej 1.

ArchenTheGreat:

--- Cytat: Christoforos Jacob'Makaj w Stycznia 03, 2008, 13:04:25 ---Można zmniejszyć odgłosy działek, wybuchów etc.? Bo wogóle nie słyszę co Aura gada. Ustawiłem Voice Level na 10 inne mam na 4, ale i tak odgłosy walki są silniejsze niż inne dźwięki.

--- Koniec cytatu ---

Voice Level chyba odpowiada jedynie za EVE Voice czyli komunikację głosową. Aura jest traktowana tak jak inne odgłosy w grze i nie da się jej oddzielić. Tak jak pisał Dormio oddalenie statku to chyba jedyny sposób.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej