Eve Online > NoobGarten
Brutor Pirate
Goomich:
Celujesz, odpalasz i masz listę.
SpookyPl:
Szkoda, bo chciałbym poznać jakie kto ma osłony. No ale nieważne.
Teraz mam pytanie. Czy jest gdzieś w świecie NPC zajmujący sie piractwem/napadaniem na statki floty Ammaru? Bardzo chciałbym dołączyć do takiego corpa.
Ellaine:
Nie ma takiego ficzura (jeszcze).
Tzn, nie możesz dołączyć do prawdziwych korporacji NPC które zajmują się czymkolwiek. Możesz dołączyć do domyślnej korporacji NPC, która nie zajmuje się niczym i w której siedzą losowi, nie powiązani ludzie.
W następnym roku wejdzie Faction Warfare, czyli nowa opcja właśnie wzięciu udziału w wojnach NPCów, ale tymczasem nie wiadomo za dobrze jak to będzie wyglądało.
Dlaczego akurat NPC?
SpookyPl:
Chodzi o to, żeby być piratem PvE. PvP trochę za wcześnie jak na mój level. Jeszcze wkurzę kogoś wysokiego i pozamiatane. :)
Ellaine:
Bycie piratem PvE to tak jak być wojownikiem przeciw warzywom albo tancerzem statycznym albo pisarzem analfabetą.
PvE to rolnictwo, zbierasz plony z pól asteroidów, zarzynasz NPCe jak w rzeźni. Twoje statki są twoją broną, kombajnem i ciągnikiem. Nie ma w tym nic złego, w końcu rolnictwo fajna sprawa, ale nazywanie tego walką to masturbacja umysłowa, a piractwem - to już do kwadratu :)
PS. Sam grałem kiedyś w Sim Farm :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej