Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
ewakuacja BOB'a z poludnia
StellarSheep:
A wy w nim jestescie? Macie 100% dowody na to ze placa? Jak macie to z checia je ludzie zobacza i raz na zawsze bedzie spokoj. Nie macie? To stfu.
Michieru:
--- Cytat: StellarSheep w Październik 25, 2007, 09:21:27 ---A wy w nim jestescie? Macie 100% dowody na to ze placa? Jak macie to z checia je ludzie zobacza i raz na zawsze bedzie spokoj. Nie macie? To stfu.
--- Koniec cytatu ---
Ja rozmawiam z ludźmi. Inni mają szpiegów. Wszyscy bardzo dobrze wiedzą, że płacili, a nie płacą od października dopiero. Zatem EABOD & DIAF razem ze swoimi haterskimi postami. :coolsmiley:
StellarSheep:
Rozmawiac to ja tez moge. Dawaj logi z rozmow skoro zes rozmawial. Jakos nie zdarzalo mi sie nigdy nikogo o cos posadzac bez odpowiedniego dowodu a widze ze ostatnio panuje wspaniala moda na "propagande" nawet na centrali.
Gra sie powoli stacza :(
Hastrabull:
Dlatego tez Hastrabull wkracza na scene i informuje, ze nie potwierdzone flame'y, oskarzanie nie beda tolerowane. Wedle regulaminu zabronione jest tez wklejanie chat logow bezposrednio na forum. Chcesz pokazac chatloga, umiesc go gdzies poza centrala i daj tu link.
Propaganda jest jak najbardziej mile widziana na tym forum. Jednak prosze o cywilizowane zachowanie i podejscie 'ingame'.
dziekuje za wyrozumialosc i prosze o spokoj
Michieru:
Nie widzę powodów, by ujawniać prywatne rozmowy publicznie tylko dlatego, że moderator podrzędnego forum sobie tego zażyczył. Nie chcesz - nie wierz, absolutnie mnie to nie interesuje. Nie ja zacząłem propagandę, i de facto nie uczestniczę w niej. Prostuję tylko nieścisłości propagandowe.
- Voulture
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej