Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
ewakuacja BOB'a z poludnia
Totalizator:
Memberzy ISS mówili że płacili nie tak dawno na Eve-O, zainteresowanym polecam poszukanie tam, informacje z pierwszej ręki i wogóle
Hastrabull:
--- Cytat: Michieru w Październik 25, 2007, 09:45:26 ---Nie widzę powodów, by ujawniać prywatne rozmowy publicznie tylko dlatego, że moderator podrzędnego forum sobie tego zażyczył. Nie chcesz - nie wierz, absolutnie mnie to nie interesuje. Nie ja zacząłem propagandę, i de facto nie uczestniczę w niej. Prostuję tylko nieścisłości propagandowe.
- Voulture
--- Koniec cytatu ---
Prosze nie mieszac moderatorow do tej rozmowy. Moderator niczego sobie nie zazyczyl. Moderator informuje jakie sa zasady, jak wy sie dogadacie to wasz problem.
termos:
No płaciliśmy i czy to coś zmienia ? Płacimy? Nie nie płacimy.
Swojego nie tak odległego czasu Goonsi płacili KOSowi ( znacznie więcej niż ISS kiedykolwiek płaciło BoBowi - też mamy swoich szpiegów ) czy znaczy to że są petami Knights of Southern? Sztuką nie jest nie płacić ale dobrze wykorzystywać zdobyte pieniądze. ISS jest jednak małym alliansem znacznie mniejszym niż BoB o Goonsach już nie wspomnę, jeśli walczymy po jednej stronie nie widzę powodów dla których miałbym nie wspomóc sojuszników w walce z wspólnym wrogiem.
Edit.
Lol ktoś tu musi mnie kochać po pierwszym poście w którym się jedynie przedstawiłem zarobiłem już dwa minusy.
Termosie, to forum wymaga abyś w stopce miał swój ingame nick, nazwę korpa, nazwę sojuszu. Posty osób anonimowych będą usuwane.
Ireul
Totalizator:
--- Cytat: Zakręcony Termos w Październik 25, 2007, 10:45:30 ---No płaciliśmy i czy to coś zmienia ? Płacimy? Nie nie płacimy.
Swojego nie tak odległego czasu Goonsi płacili KOSowi ( znacznie więcej niż ISS kiedykolwiek płaciło BoBowi - też mamy swoich szpiegów ) czy znaczy to że są petami Knights of Southern? Sztuką nie jest nie płacić ale dobrze wykorzystywać zdobyte pieniądze. ISS jest jednak małym alliansem znacznie mniejszym niż BoB o Goonsach już nie wspomnę, jeśli walczymy po jednej stronie nie widzę powodów dla których miałbym nie wspomóc sojuszników w walce z wspólnym wrogiem.
Edit.
Lol ktoś tu musi mnie kochać po pierwszym poście w którym się jedynie przedstawiłem zarobiłem już dwa minusy.
--- Koniec cytatu ---
Brak mi slow po prostu. KOMU płaciliśmy rent??? Wogole Goonswarm płaciło jakiś rent poza udostępnieniem ruskim naszych plexów dawno dawno temu? Sorki ale chyba gramy na róznych serwerach :buck2:
Michieru:
--- Cytat: Zakręcony Termos w Październik 25, 2007, 10:45:30 ---Swojego nie tak odległego czasu Goonsi płacili KOSowi ( znacznie więcej niż ISS kiedykolwiek płaciło BoBowi - też mamy swoich szpiegów )
--- Koniec cytatu ---
AHAHAHAH! :idiot2:
Eheheh, nie no, post miesiąca... Normalnie masz + w nagrodę :) Goonsi płacili KOS... Ehehe... Proponuję najpierw nauczyć szpiegów comprende angielski :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej