Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
ewakuacja BOB'a z poludnia
Michieru:
--- Cytat: Deaell Portt w Październik 25, 2007, 13:24:44 ---No coz Michieru sie zdenerwowal bo http://www.eve-spirit.com/killboard/?a=kill_detail&kll_id=4254 i dla tego podchodzi do spraw bardzo emocjonalnie. Co do mojego staczania sie to nie wiem o co chodzi. Napisalem post bez flejma. Podsumowalem sytuacja i wyjasnilem , dlaczego wycofalismy sie z tych terenow. Jezeli stwierdzenie faktow to jest flejm to juz nie wiem w jaki sposob mam pisac :embarassed:
--- Koniec cytatu ---
Na więcej cię nie stać? :) Nie opłakuję swoich strat, przejrzyj moje statystyki odkąd jestem w PL, znajdziesz tam kilku swoich kolegów. Wskaż mi miejsce, w którym podszedłem do sprawy emocjonalnie, bo ja jak na razie to mam ubaw, a nie podniecenie czy cokolwiek co uważasz za "emocjonalne".
Są ciekawsze sposoby na spożytkowanie emocji, niż internet spaceships. Dla mnie jesteście neutralnymi obiektami na overview.
termos:
Nie rozumiem jednego czemu BoB ma być taki zły ( a idąc dalej czemu wszyscy walczący po tej samej stronie ) czy tylko dlatego że ktoś mu coś za coś płaci no i dobrze niech płaci w końcu to BoB nie ISS lepiej wykorzysta te ISKi w walce z koalicją ( no właśnie z jaką koalicją przecież ISS-BoB i wiele innych też tworzą koalicję ). Fakt mogę też kupić countowi drugiego MSa ale po co, już ma, żeby cię zaskoczyć to napiszę jeszcze że MC po błędzie swojego FC chciało zrefundować tego szipa ale zrobili to ludzie z ISS.
No właśnie czy wam refunduje ktokolwiek szipy? Wiem że nie, bo gonsi wolą ładować ISKi w swoje pety ( nigdzie nie pisałem że goonsi są petami KoSa a jedynie że płacili im, dodam że robili to aby ci nie rozpadli się gdy kampili swoje stacje od środka ). To nie jest żaden zarzut tylko stwierdzenie faktu, tak jak ISS stwierdziło że lepiej jest dawać komuś ISKi i walczyć dalej po wspólnej stronie we wspólnej wojnie, niż dusić bardzo wirtualną kasę w kieszeni i wyrywać jakiś teren walcząc o niego, dodatkowo i tak stojąc po słusznej stronie w tej wojnie.
Mogę jedynie prosić o wiarę na słowo ale nie ma w tej ( naszej ) koalicji żadnego wiernopoddańczego stosunku jednych do drugich a że takie różne polityczne układziki są wszędzie, nie muszę chyba przekonywać. Tak jak Goonsi płacili za pleksa, tak jak RA (?) robiło w bambuko swoich sojuszników aby te pleksy zdobywać ( co chyba w słusznej opinii jest bardziej ********* zachowaniem niż pobieranie opłat od ludzi którzy chcą korzystać z własnego terenu ) tak i w świecie BoB`s pets mamy mnóstwo polityki o której wy nawet nie macie pojęcia.
Takie pytanko czy powstanie LWTAX było takie fajne, wiem że nie i było masę osób którym ten pomysł się nie podobał i którym gotowała się krew na samą myśl uczestniczenia w takim molochu. Jeśli tak pogardliwe jest bycie czyimś petem jak bardzo upokarzające jest bycie zmuszonym do uczestniczenia w LWTAX ( dla niektórych oczywiście, pewnie gro osób chwali sobie jedność poglądów, celów, portfela i własną podległość ludziom których się nawet nie zna i często nie ufa )
p.s mam nadzieję że wszystkie miejsca w których tylko mogłem napisać swojego nicka są ok, bo jest ich już trzy i nie wiem gdzie mógłbym się jeszcze dopisać :D . Jakby co to wytłumaczcie na jabłkach tylko posta nie kasować ;)
edit
Żeby wam się fajnie czytało i wall of tekst nie było :angel:
P.S.2 Michieru podchodzisz do sprawy bardzo emocjonalnie zarówno tu jak i na Polishu na przykład to " na wiecej cię nie stać? ... " to jest emocjonalne zakłada że wszyscy są tutaj po to żeby pokazywać na ile ich stać jednym słowem kto jest lepszy. Cieszy mnie też że masz taki ubaw choć żałuję że bardziej niż gra bawi cię udowadnianie że jesteś lepszy ( bo walczysz po lepszej stronie bo........... ) IMHO
Maxima:
Akapity pls......
Deaell Portt:
Zarzuciles mi propagande :2funny:. Po pierwsze: To nie ja zaczalem ten topic. Po 2 wskaz w moim topicu, gdzie rozmijalem sie z prawda. Napisalem fakty i tyle, a ty tam zaczales wywody, ze cos tam slyszales, ktos ci tam mowil. Najsmieszniejsze w tej grze jest to, ze prawdziwe pety wrzeszcza najbardziej o innych, ze sa petami. Wojak torche polecial z KOS, klade to na karb jego nieobecnosci w grze. Nie chce mi sie wchodzic w dyskusje kto jest kogo petem bo nie mam info z 1 reki, a nie chce siac plotek. Prawde mowiac malo mnie to obchodzi. Sa w 0.0 i biora udzial w wojnie i tyle.
Deaell Portt:
Wybacz Zakrecony Termos, ale musze sprostowac jedna informacje jaka podales. FC, ktory zawinil byl z AXE. Co do reszty Termos to nie ma sensu tego pisanie. Kazda, ze stron uwaza, ze oni sa dobrzy a ta druga jest evil. Prawda jest taka, ze polityka w EVE nigdy nie jest czarno-biala. Jest mnostwo odcieni szarosci.
BoB nie jest zadnym diablem, tak samo jak RA i Goonsi. Kazdy chce wygrac, wiec stosuje sie wszystkie chwyty.Ra wykorzystywanie exploita z plexami i atakowanie swoich sprzymierzencow jezeli mieli smialosc robic plexa, goonsi mieli exploita z wyswietlaniem na localu hostile (jakis zewnetrzny programik uzywali, stal sie niepotrzebny po ktoryms patchu), BoB slawetny skandal z bpo od gm, D2 wyciagalo ipiki z jakiegos ich forum i hackowalo konta . Wezmy pod uwage staz pilotow w RA,AAA,BoB najczesciej jest on 3+ plus lata. Dla nich to juz napewno nie tylko gra :D tylko sposob zycia. Dodaj do tego ego, ambicje pilotow w nim latajacych. Bardziej chodzi o niuanse jak dane aliansy chca, zeby byly postrzegane. W kazdym razie gdyby wszyscy byli dla wszystkich niebiescy to byla by to cholernie nudna gra.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej