Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
ewakuacja BOB'a z poludnia
Maxima:
Podobno polskie comunity tak sie stoczylo ze pije tanie wina na zlotach :o :smiley6600:
Ellaine:
To naturalne. Społeczeństwa i społeczności staczają się z natury.
Potem przechodzą rewolucję moralną. A jak się nie uda, to słabną, gnuśnieją aż w końcu młodsze społeczeństwa zabierają ich ziemie i kobiety.
Społeczeństwa są jak żywe organizmy, jedzą, trawią, wydalają, rozmnażają się, walczą o zasoby, starzeją się i umierają :D
partridge:
lepiej miec 50% ze 100 niz nie miec nic :) i pisac na forach banialuki :)
Nie zgodze sie z tym ze za + do BOB'a trzeba im cos dac... wystarczy byc dobrym pilotem. Jakos odpowiada mi podejscie BOB'a z tego wzgledu ze kolesie PvP robia sami sobie kaske i walcza a kolesie od Technicznych spraw... no coz walcza z wlasnym walletem, tak wiec za to ze nie walcza to niech placa... takie jest odwieczne prawo natury "Jest zima musi byc zimno" ... placa czy tez nie... whatever jezeli kogos bawi robienie kasy to ja mam to gdzies ... ale za to moge miec jego loot :) wkurzyc go dwa trzy razy i dostane Hate maila "Coz of bustards like U I will never play this game"
partridge:
--- Cytat: Maxima w Październik 25, 2007, 13:12:35 ---Podobno polskie comunity tak sie stoczylo ze pije tanie wina na zlotach :o :smiley6600:
--- Koniec cytatu ---
Hmmmm powiem tak przyjedz to zobaczysz... i pijemy browak i wodke, czasami Minmatarskie dziwki jeszcze jak mamy ochote, no ok mi sie trafila Caldari ostatnio.
Deaell Portt:
No coz Michieru sie zdenerwowal bo http://www.eve-spirit.com/killboard/?a=kill_detail&kll_id=4254 i dla tego podchodzi do spraw bardzo emocjonalnie. Co do mojego staczania sie to nie wiem o co chodzi. Napisalem post bez flejma. Podsumowalem sytuacja i wyjasnilem , dlaczego wycofalismy sie z tych terenow. Jezeli stwierdzenie faktow to jest flejm to juz nie wiem w jaki sposob mam pisac :embarassed:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej