Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

ewakuacja BOB'a z poludnia

<< < (4/8) > >>

Venec:

--- Cytuj ---Brak mi slow po prostu. KOMU płaciliśmy rent??? Wogole Goonswarm płaciło jakiś rent poza udostępnieniem ruskim naszych plexów dawno dawno temu? Sorki ale chyba gramy na róznych serwerach
--- Koniec cytatu ---

To właśnie było rentem.

Ezachiel:
Płacili, nie płacili ... nie ma znaczenia co rozbią ze swoją kasą....
Mnie ciekawi dlaczego Bob-s i ska zebrali foremki i poszlid oinnej piaskownicy, i przychodzą mi do głowy takie pomysły :

1. Spadek morale i zbyt duże straty
2. Superfektywna taktyka partyzancka AAA na terenach zplecza i koniecznosc walki tam
3. Nowy patch .... czyli zmiany zmiany zmiany ...  w tym black ops ...
4. Przekierowanie udeżenia na jeden kierunak polaczonego z totlana koncetracja sil na tym kierunku maskowane bajda o liniach zaopatrzenia i stratach.
5. Wygrana PO w Polsce

no i tu bym widzial dyskusje chetnie, bo ja nie sledze polityki w eve i ciekawy jestem waszych opini i spekulacji dlaczego, po co, na co itd :)

Ps: Micheru zmieniłes korpa ?? o.O

poconick2:
Apropo płacenia, pety BoBa płacą za różne rzeczy, np postawienie Advanced Capital Ship Arraya (na matki) kosztowało jakieś pół roku temu 5b/miesiąc. Jeżeli chciało się z nimi być na + trzeba było dać coś w zamian, bez tego nie było żadnych rozmów. Różne są umowy 'na szczycie' a ludzie z dołu coś tam słyszą i wiedzą. Innym przykładem jest D-L, które produkuje matki w terytorium BoBa, mają z nimi specjalne układy, podobnie ISS, który postawił kasę na produkcję MSów i sprzedawał (sprzedaje?) je dalej na forum EVE-O. Można się tylko domyślać ile capitali (i po jakiej cenie) poszło do BoBa, u którego są kolejki na te statki po 3 miesiące podobno. O MC też można by wspomnieć... ale po co. Mają swoje układy, czyt. 'nie płacą'.

Za raz pewnie mi ktoś wyskoczy, że gówno wiem itd. No może i tak jest, ale kiedyś rozmawiałem z wieloma korpami/alliancami na temat budowy MSów i w przypadku petów BoBa, zawsze padało stwierdzenie, że im trzeba płacić, oni mają takie a takie zasady, że tego nie wolno, że muszą spytać itd itp.... W tych rozmowach zawsze padało też stwierdzenie, że mają ochronę BoBa (pewnie darmową też). Szkoda, że nie mam już maili od RISE, jak się chwaili, że nawet tytana mogą do pomocy załatwić, że mają mocne wsparcie w BoBie (ale płacili za stacje z tego co pamiętam). W innych sojuszach/korpach było jakoś inaczej, nie od razu na kasę się rzucali. Zresztą każdy w tej grze ciągnie ISKi jak może. Temat rzeka.

Venzon 2003:
MC nie placa bo sami buduja i wszystkie dla siebie

StellarSheep:
Ja sobie nic nie zycze ja tylko stwierdzam fakt ze dla mnie bez dowodow to mozesz mowic ze jestes Matka Teresa z Kalkuty.
Zabawne jest tylko to jak na podrzednym forum wypisujesz jakie to TRI jest uber bla bla ;)
No i Termos napisal ze placili wiec teraz jestem sklonny w to wierzyc. A to ze ktos niekoniecznie wie wszystko co sie dzialo w ciagu ostatniego nie wiem pol roku w EvE nie znaczy ze jest jakims smieciem i ze nalezy go traktowac z gory.
Podtrzymuje opinie o staczaniu sie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej