jak kto lubi mjejsce o najwyzszej kulturze obslugi, idealnej klimatyzacji, etc, to para raczej nie bedzie pasowalo. ale w takowym miejscu rowniez cenawysoka i wymagania beda wobec klienta.. a w to cokolwiek watpie, ze bedzie mozliwe jak zwali sie kolo 30 chlopa chetnych zalania sie w trupa i poryczenia do siebie w swoim towarzystwie
a para jest jakie jest. jednym sie podoba drugim nie. ja tam lubie zagladac przynajmniej raz w tygodniu ze wzgledu na grupe starych znajomych tam sie pojawiajacych, chetne dziewczeta i niemazle cotygodniowe imprezy do 3-4 rano.
Cena piwa jak na wawe tania - 5 za beczke, 6 za butelke tyskacza, krzesla faktycznie jak z taniego kina, ale to swiadomy zabieg szefostwa - jak sie szybko zniszcza nie ma problemu, a niszcza sie dosc szybko, bi jak na kanjpe to szefostwo para na dosc duzo klientom pozwala.. szcegolnie stalym bywalcom, a i duzo tam roznego rodzaju gier, spotkan, innych performacnow odchodzi...
Zaleta - miejsce na sredniej wielkosci ekipie, tani browar, mila atmosferka
wada - slaba wentylacja w jednej z sal, w jednej sali mozna palic i tam faktycznie jest slabo, na szczescie w drugiej jest zakaz i klimatyzacja dziala bez zarzutu.
co do wynajecia salki to nie wiem czy juz nie jest na to za pozno, aczkolwiek sprobowac zawsze mozna
ja sie w para w sobote wieczorem pojawie na pewno, a czy sie przyznam do towarzystwa to sie okaze. Najpierw sprawdze czy wsi jakiejs nie robi
no a jak zlot bedzie nie w para.. hmm.. to sie zobaczy :] niektore bufiaki maja do mnie telefon.