Eve Online > NoobGarten

Cosmic Anomaly

<< < (8/12) > >>

ivil:
ano to ze "unknown" oznacza ze sa unknown cosmic signature i/lub cosmic anomaly

Tomash Kovahlsky:

--- Cytat: Ivil w Października 11, 2007, 16:24:47 ---ano to ze "unknown" oznacza ze sa unknown cosmic signature i/lub cosmic anomaly

--- Koniec cytatu ---

No to zacytuje sam siebie:

--- Cytat: Tomash Kovahlsky w Października 11, 2007, 14:43:28 ---ale przeciez wystarczy nie zaznaczyc opcji "Cosmic Anomaly" w trakcie skanowania, i juz tylko eksploracja ci wychodzi (Cosmic Signature)... wiec nie widze zadnego problemu :P

--- Koniec cytatu ---

i wszystko jasne :P

ivil:

oo a kiedy to poprawili ? :D
az ide sprawdzic z wrazenia

ivil:
a jednak multispectrale nie dzialaja poprawnie sprawdzone i pewne na 98% (bo przy skanowaniu nic na 100% nie moze byc pewne)

Tomash Kovahlsky:

--- Cytat: Ivil w Października 12, 2007, 21:35:23 ---a jednak multispectrale nie dzialaja poprawnie sprawdzone i pewne na 98% (bo przy skanowaniu nic na 100% nie moze byc pewne)

--- Koniec cytatu ---

To albo masz jakiegos bug'a, albo cos zle robisz... mi wszystko dziala poprawnie. Jak skanuje tylko Cosmic Signature (tylko ten typ mam zaznaczony do wyszukiwania, ew. dodaje jeszcze Ships), to nawet jak w systemie sa tez Cosmic Anomaly, to one mi sie nie pokazuja na skanie. A bawie sie w skanowanie dosyc czesto (co najmniej kilka razy w tygodniu).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej