Eve Online > NoobGarten

Cosmic Anomaly

(1/12) > >>

Fan_Von_Roheds:
Czy istnieje o tym jakaś wiedza??
Bo wczoraj lataliśmy po kilku i natykaliśmy sie na drony raczej i jakieś Asteroid Minning.W sumie nic ciekawego.Można w takich anomaliach znajdować coś dobrego??

Hastrabull:
proponuje forum EO. tam jest mnostwo informacji. nie ma sensu przeklejac wszystkiego tutaj?

Fedajkin:

--- Cytat: Syndrom Yeti w Października 10, 2007, 13:38:17 ---Czy istnieje o tym jakaś wiedza??
--- Koniec cytatu ---
No powtarzać za Hastrabullem nie będę...

--- Cytat: Syndrom Yeti w Października 10, 2007, 13:38:17 ---W sumie nic ciekawego.
--- Koniec cytatu ---
Asteroid mining to nic ciekawego? No ciekawe...

--- Cytat: Syndrom Yeti w Października 10, 2007, 13:38:17 ---Można w takich anomaliach znajdować coś dobrego??
--- Koniec cytatu ---
Można...

sneer:
zrobiłem jakieś 8-10 w 0.0  / nie mam skilli na prawdziwą explorację  / nie znalazłęm nic ciekawego ale często można nabić bounty szybciej niż latając między paskami , no i jest to ciekawsze bo trzeba trochę już zacząć mysleć

jest taka anomalia dronkowa w której widziałem kilka wraków bs -ów - kolesie wlecieli nieprzygotowani i już zostali
/ 4 scram drones + neut towers + 6-8 bs a gracz ląduje w środku - zawsze:-)  /
też bym chętnie coś ciekawego poczytał
a na eve forum o anomaliach nie ma zbyt wiele bo wielokrotnie przetrząsałem 

Fedajkin:
No ale co o nich chcecie poczytać? Są różne, mają różny stopień trudności i różną kasę do zdobycia... co więcej można o nich dowiedzieć się?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej