Eve Online > NoobGarten

prosba nowego gracza

<< < (5/6) > >>

Belert:
ppm na korporacje nie dzial , zakladki agents nie ma :(
pozatym rece mi opadaja mam fregate , dwa railguny 70 i 120 lece na pierwsza lepsza misje z piratami i po chwili walki z jednym nagle nie mam tarczy i armor sie konczy i dluuga .Ale kolejne misje nie zaliczone a stading spada.Co robic ?

misao:
primo
Bez skili npomocniczych w gunnery ciezko w cos tzrafic
secudno. kazde dzialko ma optimal range. poza tym zasiegiem ( +/- fallof) ciezko w cos trafic.
tertio. caldari maja na poczatku wiecej skili w missile niz w gunery
po drugie primo use Kestrel i misile lanchery ( rakiety zawstwe trafiaja)
po 2-3 miechach skilowania skili z gunnery mozesz wrocic do strtzelania railami, i wtedy zacznie ci wychodzic

Belert:
czy mozna przeslac kase lub np fregate miedzy postaciami?A miedzy postaciami na jednym koncie?

Skeer:
Można, można. Nie na trialu.

Belert:
tak jakby ktos robil te nieszczesna misje to trzeba leciec bedac Caldari 15 systemow dalej i tam w reserach center mozna zlamac zabezopieczenia z data core bodajze i otrzymac polprodukt a nastepnie jeszcze 3 skoki i 20 minut czekania ! i jest :)
Skoki miedzy galatykami uciazliwe jeden szczegolnie fajny do 0,3 :)
Acha wszystko jest opisane w Bio VIllard Wheel tylko trzeba przewinac na sam dol.Problem w tym jak ja wroce stamtad :(
~wrócilem ale z powrotem przelot przez 4x 0,3 w tym przez Tame w ktorej z tego co widzialem piraci w ilossciach hurtowych lali sie z obstawa.Ledwie dalem dyla.Ufff niezla misja brrr to chyba miala byc misja tylko dla gallante bo toich tereny.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej