Eve Online > NoobGarten
prosba nowego gracza
ArchenTheGreat:
--- Cytat: Belert w Października 09, 2007, 22:05:10 ---a jak to zwiekszyc ?
--- Koniec cytatu ---
Skille powiększające capacitor lub zmniejszające zużycie capa przy warpowaniu lub cap battery powiększajęce capa.
Belert:
Sorry ze tak nudze ale przenioslem sie do systemu 0,7 i ciekawa sprawa mimo ze latam tam gdzie powinny byc asteroidy nic niema.Za to pelno zoltych rombow takjakby nie wiem jakies stacje byly?No i natychmaist atak od pirata chyba npc :(
Jak jest z tymi asteroidami czemu ich nie ma ?Sprawdzilem z 6-7 z 10 i ni ebylo jednego malego asteroidka.
Kalressin:
Ktos sobie w hulkach poszalal i skopall pare paskow
Belert:
fakt , rano juz byly :)
Mam kolejne pytanie :zawalilem misje te taka co sie dostaje zaraz po misjach od advisora (zaraz na poczatku 10/10) i teraz agnet nie chce ze mna juz gadac :( Gorzej bo skoczylem o ikla systemow do innej stacji mojej korporacji pocztkowej i po zrobieniu dwoch misji nic.Ten agent co mi je dal juz nic nie ma dla mnie a innych nie ma.Jak mam robic misje tzn skad wziasc agentow chetnych do dawania misji.
Fedajkin:
PPM na korporacje... zakładka agents... co do misji, to nie są one dawana prostolinijnie tylko randomowo, więc nie zawsze będziesz miał te same. Mi, któregoś razu Angel Ekstravaganza wyskoczyło 4 razy pod rząd.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej