Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[BOB] taktyki, legendy, mity

<< < (2/7) > >>

MightyBaz:
czy ktos wie ile BOB ma POSow do "wykarmienia"? wtedy bedzie wiadomo ile kasy zzera utrzymanie sov 3...

koszty latwo policzyc
large POS/ tydzien to jakies 40m ISK, med POS jakies 20 m/tydzien , troche zwraca sie jesli siedzi na dobrym moonie...wtedy z materialow jest troche zwrotu kasy...ale jesli deathstar to czysta strata kasy...

fakt ze zysk z bpo t2 jest teraz max 50%-100%...i bedzie spadal, bo wchodza nowe shipy, dostepne tylko z inwencji

Hastrabull:
mniej wiecej (czyli tyle samo) co kazdy inny alians 0.0. wiesz, kazdy musi je utrzymywac, zeby miec soveregnity :)

Voulture:
Terytorium = iski.
Baz, coś tam kojarzysz, ale...
Nie chce mi sie tłumaczyc jak dokładnie duże sojusze zarabiaja na posy (sic) i dlaczego bob ma tani spzręt t2 i dużeo statków za darmo. I morale. Żeby nie było, że coś, RA, AAA maja dokładnie to samo a może i więcej.

Mnie się idea wielkiej wojny podoba. Niech sobie stzrelaja. Dla mnie może sobie wygrywac każdy, dostosuję się jakoś do nowych realiów.

Oczywiście to moja osobista opinia ;>

Totalizator:

--- Cytat: Mighty Baz w Październik 08, 2007, 12:52:11 ---ostatnio BOB zdobyl nowa stacje  IAC stracil 2 systemy w jeden dzien...

dlaczego tak sie dzieje, ze BOB w sumie bierze co chce...bo sa silni - nie, bo sa zgrani - nie, bo sa liczni - nie..., bo sa boagaci - nie....

bo wiekszosc alliancow ma w dupie polityke globalna i jest pasywna. Nie ma w tej chwili nikogo, kto prowadzi aktywna wojne przeciwko BOB. W sumie kazdy alliance , w tym Koalicja czeka na kazdy ruch BOBa, nie slyszalem o jakies ofensywie w kilku miejscach na raz...

co sadzicie na ten temat?

--- Koniec cytatu ---

CORM nie żyje, RISE umiera, FAT nisestety pada bo bob mial ostatnio mniej laga od koalicji (nie mowie LOL BOB HAX, stwierdzam jedynie fakt, powodow może być wiele). Gdy RISE straci sov4, feyth właściwie będzie nasze poza wciąż broniącym się OOYZ. Ofensywa trwa w wielu miejscach naraz i przebiega bez większych zakłóceń (poza OOY i FAT). A co do polityki globalnej to GF zatrzyma sie dopiero w Delve. Osobiście spodziewam się ofensywy na tereny ISS, o ile francuzi z TCF nie zajmą ich terenów zanim porządnie się nie rozpędzimy.

Hastrabull:
hehe typowa mentalnosc goonsow. az zal *** sciska ;)

rozpedzajcie sie rozpedzajcie ;) pozyjemy zobaczymy :)

jezuuu jak ja nie lubie goonsow

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej