Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Polski zjednoczony ally

<< < (2/29) > >>

Ellaine:
Polacy są dość nieźle zgrupowani.
Jest C0ven, jest duża polska grupa w Youwhat która kiedyś była i kiedyś pewnie znowu będzie sojuszem, jest Sempiternus.
Bardzo niedawno, kiedy tylko emocje Wielkie Wojny trochę ostygły i większość zaczęła mieć trochę mniej poszanowania dla własnej strony (np dla D2), grawitacja ściągnęła więcej ludzi w jeden Ion Core. Ludzi którzy wcześniej nie chcieli bo woleli walczyć po słusznej stronie niż w większej grupie Polaków. Można więc się spodziewać, że kiedy Wielka Wojna przestanie już kogokolwiek obchodzić a o połowie galaktyki przestanie się mówić "BoB pets", jeszcze parę korpów przyłączy się do wielkiej masy aktualnie siedzącej w -Y-. Czy to da się połączyć z Sempiternusem to nie wiem, Semp raczej wydaje mi się zainteresowany lenistwem i opierdalactwem niż pvp (dlatego tam chcę się zapisać ;)

Mitzrael:
Post niezgodny z regulaminem. brak nicka, corpa i alliansu w stopce.

Ellaine:
Bo Stain to taka oaza spokoju i beztroski :)

Hastrabull:
Stain jest nudny ;) jakos sobie nie potrafie wyobrazic siebie tam ;) Bylem tam raz, przez jakies 2 tygodnie jak bylem w Black Lance. Skonczylo sie tym, ze przez te dwa tygodnie ani razu nie wylecialem ze stacji hehe ;)

Voulture:
Zdupiac mi tu z romowa o Stain bo bedzie ciachu ciachu.

~~

Ire niestety trafnie to wam wszystko wytlumczyl.

Zaden czysto polski sojuszu nie ma szans zaistnienia w wiekszej formie niz C0ven a predzej Ion Core'a to i tak w npc 0.0. Powodow a raczej problemow do rozwiazania jest wiele: od tych najbanalniejszych (przywódca charyzmatyczny, warunki przyjmowania) pzrez te troche bardziej typowe (profil corpow, narzucenie regul i obowiazkow) konczac na najbardziej oczywistych i wybitnie nie do obejscia (obrona i ochrona poza naszym czasem aktywnosci). Mozna by tu opowiadac pzrez 20 stron (jak bylo w popzrednich tematach, zaczyajac i konczac na flejmie) ale moze po prostu zacznijmy po kolei.

Mamy skupisko Polakow w Sempiternusach, w YouWhatach (poki co ;P ) i mamy C0ven. Mysle ze kwestie wspolpracy, ktora moglaby byc podjeta, powinny zostac omowione pzrez ceo i dyplomatów.

Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej