Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Polski zjednoczony ally

<< < (3/29) > >>

Venzon 2003:
ja to widze tak:
BUFU, PBN i GBT napierdala po calej galaktyce a reszta korpow kopie i robi dla nas kase i capsy  :2funny:

kto jest za?

Voulture:
X!

Ellaine:

--- Cytat: Venzon 2003 w Październik 08, 2007, 12:53:35 ---ja to widze tak:
BUFU, PBN i GBT napierdala po calej galaktyce a reszta korpow kopie i robi dla nas kase i capsy  :2funny:

kto jest za?

--- Koniec cytatu ---
Ja to chętnie bym robił kasę i capsy dla ludzi którzy mają cierpliwość do pvp i realizowaliby na froncie cele strategiczne zgodne z moimi. Ale tymczasem nie widzę lasu rąk prezydentów sojuszów pvp pragnących koniecznie zaprosić CBC Interstellar ;)

NiKuTa:
Zawsze marzyło mi sie cos takiego jak polski przymierze, ale jest to praktycznie nie wykonalne z tego powodu iz:
2 polaków 3 zdania 8) . XCO takiego przymierza musiał by być naprawdę niezły, wszystkim dobrze dyrygować i wszystkich pogodzić, gdyż nawet to po centrali widać. Kłótnie, wysmiewki i nawet obrzucanie sie epitetami występuje na polskiej scenie eve i to dosć czesto :(. I nad tym najbardziej ubolewam.

Ale oczywiście jest "ZA" powstaniem takiego przymierza i walki po jednym sztandarem :) . Więcej chęci, współpracy i dogadania sie a moze powstanie wspólne przymierze.

Hastrabull:
nie jest tak zle jak mowisz.

owszem, sa ludzie i ludzie, jak wszedzie. jednak patrzac na galaktyke teraz, to ludzie po prostu samoistnie sie lacza w wieksze skupiska.

jak juz napisalem wyzej, jesli ma powstac jeden wielki polski sojusz, to powstanie on droga ewolucji w grze a nie na forum :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej