Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[TRI] Ofensywa przeciwko -Y-
ArchenTheGreat:
--- Cytat: Albi w Października 11, 2007, 13:18:22 ---Ale to bawi jednego zarządcę a męczy jego 50 podwykonawców.
Ludzi raczej bawi po prostu wygrywanie, nawet jeśli droga do zwycięstwa nie składa się z samych radosnych i ekscytujących chwil :)
--- Koniec cytatu ---
Zmiany w mechanice gry spowodowały, że nie jest to już tak żmudne i nie potrzeba do tego tylu ludzi. Ważne natomiast aby monitorować sytuację i pamiętać o wszystkich aspektach wojny na POSy. Mogę sobie wyobrazić, że jest to w stanie kogoś zainteresować. Na pewno bardziej niż kopanie.
Hastrabull:
--- Cytat: ArchenTheGreat w Października 11, 2007, 13:27:45 ---
--- Cytat: Albi w Października 11, 2007, 13:18:22 ---Ale to bawi jednego zarządcę a męczy jego 50 podwykonawców.
Ludzi raczej bawi po prostu wygrywanie, nawet jeśli droga do zwycięstwa nie składa się z samych radosnych i ekscytujących chwil :)
--- Koniec cytatu ---
Zmiany w mechanice gry spowodowały, że nie jest to już tak żmudne i nie potrzeba do tego tylu ludzi. Ważne natomiast aby monitorować sytuację i pamiętać o wszystkich aspektach wojny na POSy. Mogę sobie wyobrazić, że jest to w stanie kogoś zainteresować. Na pewno bardziej niż kopanie.
--- Koniec cytatu ---
problem tylko z tymi wszystkimi PVP'rami, ktorzy siedza w przestrzeni youwhatu i krzycza zeby youwhat ich zaatakowal bo sie nudza niemilosiernie...
Dormio:
--- Cytat: Hastrabull w Października 11, 2007, 13:29:44 ---problem tylko z tymi wszystkimi PVP'rami, ktorzy siedza w przestrzeni youwhatu i krzycza zeby youwhat ich zaatakowal bo sie nudza niemilosiernie...
--- Koniec cytatu ---
To dlaczego nie polecą bronić tych bram, u których stoi wróg jakoby ?
PS
Sorki nie mogłem się powstrzymać od tej małej złośliwości ;)
Hastrabull:
we didnt want that system anyway ;)
tez sie nie moglem powstrzymac :D
ArchenTheGreat:
--- Cytat: Dormio w Października 11, 2007, 13:44:23 ---To dlaczego nie polecą bronić tych bram, u których stoi wróg jakoby ?
--- Koniec cytatu ---
Chyba się zgubiłem. ??? Nie pisałem, że u bram TRI stoi wróg. Póki co to my jesteśmy stroną atakującą.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej