Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[TRI] Ofensywa przeciwko -Y-
MMoroz:
Dwie sprawy:
-Dormio - co ty dzis wachales? :D
-druga obserwuje sobie z zainteresowaniem kb youwhat i bufu od paru dni, czy to sa dobre linki????
http://bufu.griefwatch.net/
http://www.youwhat.net/?a=home
jezeli tak to moje pytanie co za walke wy prowadzicie? smackujecie sie z ss-ow, stacji i posow??? przeciez to jest g*** ilosc kili jak na takie aliancy. Pytanie do obu stron
cthsqd:
--- Cytat: partridge w Października 11, 2007, 12:28:45 ---WoW Koval :) nie sadzilem ze cokolwiek tutaj czytasz :)
Widze ze stare nalecialosci Anty BOB zostaly... mialem takie same ale juz jakis czas temu stwierdzilem ze BOB jest niczym w porownaniu z Ruskimi :)
--- Koniec cytatu ---
hehe witam, znow odciety od evki jestem wiec przegladam i spamuje rozne fora 8) Dobrze widziec innych emerytow, bo juz myslalem ze fora pomylilem od ostatniego razu ???
BOB musi zdechnac chocby ruscy mieli zajac jego miejsce :krzeslo: najwyzej pozniej bedziemy zwalczac ruskich gdyby im sie imperialistyczne zapedy wlaczyly, puki co bob wciaz deklasuje wszystkich swoja arogancja, time to die >:D
Dormio:
--- Cytat: ArchenTheGreat w Października 11, 2007, 13:56:42 ---
--- Cytat: Dormio w Października 11, 2007, 13:44:23 ---To dlaczego nie polecą bronić tych bram, u których stoi wróg jakoby ?
--- Koniec cytatu ---
Chyba się zgubiłem. ??? Nie pisałem, że u bram TRI stoi wróg. Póki co to my jesteśmy stroną atakującą.
--- Koniec cytatu ---
Ale u jakiś bram jednak ten wróg stoi... a ponieważ lubicie walczyć to czego sobie tam nie polecicie skoro w obecnym miejscu tak się nudzicie ?
Wiem, że miałeś namyśli, że Krall opuszcza -Y- w potrzebie, ale bardziej wymagałoby odpowiedzi na pytanie czy on 1 coś jest w stanie zmienić i Twoja odpowiedź ma się jak palec do pięści przy porównaniu 1 osoby z 1 korpem. Wielu pięści.
--- Cytat: MMoroz w Października 11, 2007, 14:20:05 ---Dwie sprawy: -Dormio - co ty dzis wachales? :D
--- Koniec cytatu ---
Nic nie wącham. Nie bawią mnie takie rzeczy. Po prostu czasem mam słabsze dni... i podbijam sobie ego nabijając licznik na forach.
ArchenTheGreat:
--- Cytat: Dormio w Października 11, 2007, 14:24:01 ---Ale u jakiś bram jednak ten wróg stoi... a ponieważ lubicie walczyć to czego sobie tam nie polecicie skoro w obecnym miejscu tak się nudzicie ?
--- Koniec cytatu ---
Gdy zaatakowaliśmy YW to liczyliśmy na walkę. Okazało się, że nic z tego nie wychodzi. Co według Ciebie powinniśmy zrobić? Wycofać się?
Hastrabull:
aha. i zrobicie to :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej