Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[TRI] Ofensywa przeciwko -Y-

<< < (9/37) > >>

Hastrabull:
chyba nie bedzie to tajemnica, jesli powiem, ze YouWhat bierze TRI na znudzenie i zmeczenie :)

a taktyke warp outow mozna skontrowac scramblami i webami i mam cicha nadzieje, ze youwhat sie tego nauczy ;) mi samemu powiem szczerze to zwisa ale na pewno bede sie cieszyl, jesli choc troche youwhat utrze nosa TRI za ich pewnosc siebie :) ale to takie moje osobiste stwierdzenie :)

Goomich:
To macie niewiele czasu.
Mostly Halmless wprowadza się do Branch, a to może oznaczać, że RMM nie będzie tracić czasu na okopanie się w tym regionie.

Loc0:
brak nicka/corpa i/lub aliansu w stopce. post usuniety

ArchenTheGreat:

--- Cytat: Loc0 w Października 08, 2007, 09:53:54 ---W  tym poscie z e-o facet troche prawdy napisal.

--- Koniec cytatu ---

Ten posta na COAD nie trzyma się kupy. Raz gość pisze, że atakujemy tylko słabe alianse a zaraz potem, że bierzemy udział w "wielkich wojnach". Przeczy sam sobie a na dodatek faktom.

--- Cytuj ---BOBa nie zaatakujecie bo jestescie jeszcze za mali na takiego przeciwnika ale ich?

--- Koniec cytatu ---

Może na koalicję RZR/MM też jesteśmy za mali? Stara północ pokazała, że potrafi walczyć razem. Jeśli zaatakujemy jednego z nich to będziemy musieli walczyć z wszystkimi na raz. Gdyby nowa północ współpracowała w ten sam sposób to FS/MPire/Fatal/Vigilante/COW/Sparta/etc nadal siedzieliby tam gdzie MC ich posadziło.

Hastrabull:
wszystko jedno, wazne jest jedno. youwhat dopiero zaczyna sie zbierac, podnosic z kolan po pierwszym ataku. jesli nie zbiora sie wystarczajaco mocno, po prostu sie rozpadna w drobny mak :)

kurfa ja to mam szczescie, kazdy alians do ktorego ide, sie rozpada :/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej