Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[TRI] Ofensywa przeciwko -Y-

<< < (25/37) > >>

Voulture:

--- Cytuj ---Wiec: dbaj o swoje. Jak widzisz KAZDY killboard ma jakies braki. A jesli sadzisz, ze KM powinien byc na KB wyslij maila do CEO korporacji.
--- Koniec cytatu ---

Prawda jest taka, że póki byliśmy w FS to synchro działało cały czas i mieliśmy każdy mail z ponad 15 kb na których pojawiał sie ktos od nas. Co ciekawsze, 2 azy na forum pojawiły sie posty życzliwej osoby z TRi starającej udowodnić nam, że ie wkejamy maila pokazując np loss Dark Rising sprzed pół roku. Faktycznie rzecz biorąc w chwili przejęcia przez nas FS zmienił się całowicie skłąd korpów. Pomimo moch próśb pan życzliwy nie podał niestety żadnego brakującego nam kma i zignorował podane w kontrprzykładzie kilknaście nie wklejonych przez TRI mówiąc - nie wiem, nie był mnie wtedy chyba w TRI.

Od czasu przejścia GBT do YouWhatów nie mam dostępu do sojuszowego kb i nie moge zrobić/włączyć synchra. Nie znam wielu corpów i niestety nie moge za te niewklejany kmy odpowadać.

Nie zmienia to faktu, że do dziś pamiętam np 4 róźne wersje aszych losów jakie dostałem z róxnych kb (rzr, mm, pure i tri) final blow został, ale w składzie pojawiło sie kilkanaście nowych osób - myśle, że po tym nowym składzie mógłbym zaryzykowac stwierzdenia które corpy sobie pozmieniały. Ot, choćby przykład Roninka, któremu usuwałem 2 spreparowane kmy. Zmienianie kmów w celu schowania strat nic niestety nie tłumaczy.

Edit:
Btw poszukaj jakichś niewklejonych kmów gbt, bo zmieniacie coś te kb ostatnio i nie wiem czy mam wszystkie :P

Asmodeus:
Na razie nasz KB ledwo co dziala i sam mam problem z dodawaniem killmaili. Poczekalbym az w koncu bedzie stal na jakims porzadnym servie.

LordJohny:

--- Cytat: Deva Blackfire w Października 14, 2007, 17:02:09 ---Na razie nasz KB ledwo co dziala i sam mam problem z dodawaniem killmaili. Poczekalbym az w koncu bedzie stal na jakims porzadnym servie.

--- Koniec cytatu ---

Trzymamy zawas kciuki - wszystkim nam jest przykro ze wam serwer maile modyfikuje :D

--- Cytat: Deva Blackfire w Października 14, 2007, 16:22:29 ---http://www.razor-eve.org/killboard/?a=kill_detail&kll_id=266047
szkoda,z e nie pojawil sie na KB nawet w wersji zmodyfikowanej.

--- Koniec cytatu ---

No tak - w koncu lepiej przerobic niz nie wkleic.
Powinniscie spisac 10 przykazan by TRI tak zeby kazdy wiedzial czego sie spodziewac.
Mozesz nam czasem wklejac co ciekawsze praktyki z ktorymi nie jestesmy jeszcze oswojeni?
Chyba przejrze profilaktycznie moje km na waszym killboardzie - jeszcze sie okaze ze latam na oficerskim sprzecie i tluke same noobshipy.

Vic Brunner:
druga runda atakow Tri.. szybko sie przegrupowalo i po chilowych porazkach i ponownie zaatakowalo jammera w xzh
podczas tego ataku Tri stracilo kolejne 54 bsy, YW zas 2 carriery (z kilku ktore reperowaly cyno jammera) i kilkanascie bsow (nie chce mi sie sprawdzac dokladnie). atak tri odparty, ale zapewne to nie koniec, noc zanosi sie goroca :]
generalnie od wczoraj w walkach o xzh padlo ponad 100 bsow tri (nie licze supportu i commandow, ktorych liczba jest niewiele mniejsza) a po stronie YW ponad 50 bsow (i tez calkiem sporo supportu)
idzie teraz na wykrwawienie... i jesli ktoras ze stron nie sciagnie jakiegos powazniejszego supportu to raczej na szybkie zakonczenie walk sie nie zanosi..

BUFU troche szalalo dzis na liniach zaopatrzenia tri, ktoremu zaczelo dzis dosc aktywnie pomagac alliance Mostly Harmless. Ci zas zaczeli atakowac posy w p-2 (flota ok 20 capsow).

Ronin:
sprostowanie w xzh zginal 1 carrier. Drugi zostal zabity przez trapa capitalowego mostly harmles na posie w p-2. Ktory nie zostal zaatakowany (czyt wskoczyli tylko zeby zabic carriera i nyxa (nyx uciekl na prawie polowie armora)).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej