Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[TRI] Ofensywa przeciwko -Y-
poconick2:
POS wymiata ;)
Ech, a takie piękne walki mogłyby być gdyby się floty naparzały jak trzeba... POS kradnie Wam zabawę ;)
roofi:
--- Cytat: PC5 w Października 15, 2007, 01:19:29 ---POS wymiata ;)
Ech, a takie piękne walki mogłyby być gdyby się floty naparzały jak trzeba... POS kradnie Wam zabawę ;) - moim zdaniem
--- Koniec cytatu ---
wydaje mi się że tak powinieneś napisać,
dla wielu ludzi dzisiejszy dzień to była naprawę niezła zabawa-w tym dla mnie
pos jest tylko narzędziem, dzisiaj naprawdę cały sztab (używając nomenklatury przedwyborczej) ludzi dbał o to by pos przeżył i by zadać wrogowi możliwie największe straty, TRI atakowało naprawdę zaciekle i praktycznie do "ostatniego" BSa
zobaczymy jakie nowiny przyniesie jutrzejszy dzień
Ezachiel:
Jako osoba obecnie wykluczona ze stron konfliku na własne częsciowo życzenie pozwolę sobie wtrącić kilka uwag odnośnie tego topika jako całości :
1. Początkowo czyta się to nawet nieźle, na tyle nieżle że czułem się jak dupek trzymajac się z dala od tego całego zamieszania, no i najważniejsze w tym że chociaż nie wierzę aby moja osoba cokolwiek zmieniła w tych walkach to miałem chęć pierdzielnąć to co robie i pognać walczyć z Tri ... jednak z kontynłacją lektury to poczucie zamarło.
2. Są dosłownie ze 3-4 osoby które się dobrze czyta w tym topiku a Archen i Diva niestety nie są konsekwentni w swoich sądach i opiniach, mogę być subiektywny w osądzię, ale naprawde kilka razy w tym temacie udowodnione zostało że plotą głupoty i robią "marketing" dla tri a nie informują polska społeczność w formie raportów o przebiegu działań wojennych ...
3. Sporo jest wycieczek personalnych ale ukrytych w kontekscie wypowiedzi ... fajnie, tylko że to nie buduje obrazu działąń wojennych ani nie zachęca do bycia po którejkolwiek stronie konfliktu :D
Naprawde, ten temat mogło by sie czytać milej gdybyście zrezygnowali z pozerstwa a skupili się bardziej na faktach.
Moje podziękowania dla Rooofiego, Patridge, Voulture, DragLorda, LJ za konkretne posy, za kilka fajnych też Archenowi ... więcej faktów mniej banglania .. pls :D
partridge:
W chwili obecnej Tri przestalo atakowac XZH atakowac Terytorium YW itd.... jakos sie nie pojawiaja na ta chwile. Jak na moj gust po ich KB widac ze przerzucili sie na Smash Alliance i NPCuja na beltach. Jak zwkle nie wklejaja losow na swoim KB.
Vic Brunner:
szkoda, ze wraz porazka w xzh skonczyly sie rzeczowe raporty Archena. Moglbym odniesc wrazenie, ze raportuje tylko zwyciestwa przemilczajac porazki.
No ale weekend zbliza sie duzymi krokami, pewnie Tri zbiera 200 bsow na kolejny atak :]
i czy samo przyleci...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej