Eve Online > NoobGarten
Kłopot ze skillem
NeX:
Inglisz na poziomie "Kali chcieć jeść" jest obowiązującym na EVE standardem, więc dziergaj literki na luzie :P
Ja tam zawsze dostaję odpowiedzi na petycje :D
P.S.
Był downtime od momentu opłacenia konta? Bo jak nie, to zwyczajnie po nowym starcie serwera na drugi dzień wszystkie skile i funkcje gry będą dostępne. Ewentualnie gdyby nie działało, to GM zaleci kasację cache gry.
julcha:
Kazali wyjśc i wejsc, a jeżeli nie pomoże ponownie trenowac skille?! Ale jak przecież one idą do góry nie cofają sie.
NeX:
Ponownie, to raczej chodzi o zakonczenie bierzącego skila i uruchomienie nowego. Po DT zazwyczaj wszystko się normalizuje z trialami. W ostatecności oczyścisz cache w dokumentach i to powinno wystarczyć aby gra zapomniała o trialu.
FaTuM:
--- Cytat: Xarthias w Października 03, 2007, 13:58:16 ---Mimo, że opłaciłeś to musisz doczekać do końca triala, bo tc dodaje dni do 14 trialowych i dopiero po tym czasie będziesz miał "pełne konto". Chyba, głowy nie dam. Sprawdź czy możesz wystawić kontrakt jakiś. No i nie zaszkodzi petycji jakiejś napisać, bo dla mnie taka sytuacja to lekkim idiotyzmem zalatuje jeśli jest tak jak piszę.
--- Koniec cytatu ---
wcale nie, ja wykupile tc 30 pierwszy raz wlasne zeby robic gallente industrial :) wiec wysaraczy miec aktywne konto ;F ale moze chlopak nie ma wymagan
julcha:
Chłopak to u szefca gwoździe podaje . Wymagania adekwatne do potrzeb dla tej jednostki. Wylogowanie, zalogowanie pomogło.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej