Eve Online > NoobGarten
Witam Was:) i prosze o lekko podpowiedz:)
HIMK:
Na początek przyda ci się taki mały programik EVEMon któy ułatwi ci planowanie skillowania.
Znajdziesz go tutaj: http://evemon.battleclinic.com/
black_force:
Oki robie new Chara i zaczynam grac na powaznie^^:)
Dalej prosze o wskazowki:):):)
Dziekuje za pomoc
Ellaine:
black_force:
UP:
Fakt moj blad:)
Wybralem Gallante - Soldier - Military.
Will Power i Perception na maxa:), ktoras klasa dodala mi ++++ do percepcji i will power. Jestem w Akademy Navy School.
Ktore skille rozwijac w pierwszej kolejnosci? Na czym sie skupic? Czy wyrownac reszte skilli bojowych do poziomu tych najwyzszych co mam? Czy moze skupic sie na nawigacji i innych?
Od razu mowie, ze nie zalezy mi na kopaniu, typowo PvP...
Shadhun:
Ja robię tak że szkole skille z gałęzi "learning" (najpierw podstawowe do 4 levelu, później te advanced też do czwartego) przerywając skillowaniem tego co mi akurat potrzebne.
Eve to strasznie rozbudowana gra i nie zajedziesz niestety daleko pytając "co robić teraz". Musisz sam przysiąść się, poczytać opisy skilli, poczytać opisy modułów i jakie skille są do niech potrzebne.. A przede wszystkim zastanowić się co chcesz robić, sam pomysł "będę robił pvp" nie wystarcza, musisz sie zastanowić jakiej rasami statkami chcesz latać, czy interesuje cię raczej pvp w małych gangach czy latanie z flotą, jaką role chcesz spełniać w takim gangu. Ogólnie polecam cierpliwość i czytanie wszystkiego na necie co można o eve znaleźć.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej