Eve Online > Patche i dodatki

Ambulation - Łażenie po stacjach

<< < (2/13) > >>

Dormio:
Ej... a dlaczego nie zebrać listy takich życzeń i im nie wkleić w commentsach ?
W końcu wyraźnie napisali, że tego sobie życzą:

--- Cytuj ---Right now, we’d like to ask what else you want to see on this Tactical Map. What other information should it show? We don´t want to limit ourselves to only combat functionality either, so if you have ideas that do not involve warfare, feel free to post that as well.
--- Koniec cytatu ---
Jeśli zrobimy to jako Polish Community to może będzie to miało ręce i nogi  ;)

Ellaine:
-> smart 2D view to make it as readable as man-made 2D maps
-> automatic update of alliance intel info  (like hostile count as reported by scouts)
-> alliance scout-submited BMs on map, like "enemy POS here"

Tyle ze mnie i Ireula

Goomich:
Influence map.  ;D

Michieru:

--- Cytat: Dormio w Wrzesień 27, 2007, 13:47:08 ---Ej... a dlaczego nie zebrać listy takich życzeń i im nie wkleić w commentsach ?
W końcu wyraźnie napisali, że tego sobie życzą:

--- Cytuj ---Right now, we’d like to ask what else you want to see on this Tactical Map. What other information should it show? We don´t want to limit ourselves to only combat functionality either, so if you have ideas that do not involve warfare, feel free to post that as well.
--- Koniec cytatu ---
Jeśli zrobimy to jako Polish Community to może będzie to miało ręce i nogi  ;)

--- Koniec cytatu ---

To ja poproszę: okienko do zamawiania fastfoodów, mniej okablowaną a bardziej roznegliżowaną wersję Aury, miotacz obelg forumowych i maszynę do popcornu.

Dormio:

--- Cytat: Michieru w Wrzesień 27, 2007, 16:57:46 ---To ja poproszę: okienko do zamawiania fastfoodów, mniej okablowaną a bardziej roznegliżowaną wersję Aury, miotacz obelg forumowych i maszynę do popcornu.

--- Koniec cytatu ---
To nogi i dupę już mamy, teraz pora na resztę  ;) ;D
Szkoda, że sobie robisz jaja, bo np. Albi mocno lobbuje w kwestii zmian jakie mają być w dronkach...

BTW Albi... nie dopatrzyłem się (ale też nie chciało mi się całości dokładnie czytać) żeby ktoś się wypowiadał w kwestii "bandwidith" planowanej dla dronek - wiadomo już coś więcej ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej