Eve Online > Patche i dodatki

Ambulation - Łażenie po stacjach

<< < (10/13) > >>

Skeer:
 ???

Cały czas piszę w kontekście Ambulation.

Przydaje się czasem czytanie wyżej niż tylko ostatni post  ::)

Xarthias:

--- Cytat: Skeer Ollani w Listopad 18, 2008, 20:24:08 ---W końcu pewnie naprawią, ale serwowanie w takim momencie filmików o Ambulation jest głęboko nie w porządku.

--- Koniec cytatu ---
Skeer malkontencie. Co ma piernik do wiatraka? Ambulationem zajmuje się zupełnie inny zespół (ćwiczący podobno przed WoD-o), a nad bugami etc inny. Graficy mają się kufa lagiem zajmować? To ja dziękuję...
QR wszedł w miarę bezproblemowo, ma kilka bugów, ale kurde za młody jesteś, żeby narzekać... Cold War to było coś  :2funny:
Mi tam ambulation, jako zwolennikowi rpgowania, się bardzo podoba i żałuję, że nie wejdzie w tym marcowym dodatku...

Diabl0:

--- Cytat: Xarthias w Listopad 19, 2008, 06:27:47 ---QR wszedł w miarę bezproblemowo, ma kilka bugów, ale kurde za młody jesteś, żeby narzekać... Cold War to było coś  :2funny:
--- Koniec cytatu ---

No sorry, ale tym tekstem mnie totalnie rozbawiłeś z rana. Możesz mi łopatologicznie wyjaśnić dlaczego "młodość" w EVE uniemożliwia narzekanie na ewidentne bugi i niedoróbki?

Xarthias:
A widzisz tą emotę na końcu? :P
Ogólnie chodzi o to, że kiedyś było z tym wszystkim znacznie gorzej i stare dupy pamiętające tamte czasy i tamte bugi widzą poprawę sytuacji i nie narzekają za mocno :P

Straszny:
MI tam ambulation, i panzer general w wersji "stolikowej" (uwielbiałem te gry, jak wszystkie strategie planszowe) bardzo pasuje - fajne urozmaicenie - ja i tak bede 90% czasu latał PVP ale wzrośnie atrakcyność gry i taki "feeling" świata EVE.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej