Eve Online > NoobGarten
PROSZĘ O POMOC W SPRAWIE SKANOWANIA
Fedajkin:
Są to misje czasem bardzo bojowe... niestety jeśli nie masz dobrych skili na rezisty możesz sobie nie poradzić. Btw. jeszcze nie spotkałem hack-plexa żeby nie trzeba było walczyć.
Sawolos:
dzięki Laira.
Czy jeśli jakoś utłukę wszystkich npców - ( polecę po bs'a) to znów przefitować się i przylecieć statkiem sfitowanym do hackingu?
Sawolos
Fedajkin:
Do hackowania potrzebny jest Ci sprzęcik, który zwie się Codebreaker i wrzuca się go na medium slot, więc możesz go od razu zafitować.
Ponoć po wyleceniu z hacking plexa czasami znika, jednak jakoś mi to się jeszcze nie zdażyło, a czasami z racji małego cargo w heliosie, wlatywałem po rzeczy kilka razy.
Abadonna:
ja poświęcam 1 med. bo nigdy nie wiesz czy wytłuczenie npców nie spowoduje zniknięcia plexa, często sie odradzają i masz problem bo zwykle jest komunikat że puszka broniona i jej nie otworzysz mimo shakowania.
w cosmos pleksach, które sobie wiszą dla wszystkich, czasami jest taki szybki spawn, że nie nadążysz ze zmiana statku.
Sawolos:
No to mam problem.
Ponieważ jesli jest szybki respawn - to musze dać rade wybić bs'em - a kupilem tanio rigi do skutecznosci Hackingu - i chcialem je zainstalowac na freagacie która skanuję a teraz raczej powinienem zainstalowac na bs.
Bo z tego co piszecie nie zdaze znów przyleciec kolejny raz fregata bo bedzie respawn :).
Masakra
Czy wy to robicie wszysko w pojedynkę czy raczej przylatuje ktoś na pomoc z kolegów?
Sawolos
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej