Eve Online > NoobGarten
PROSZĘ O POMOC W SPRAWIE SKANOWANIA
Xarthias:
--- Cytat: Venec w Września 25, 2007, 13:53:23 ---Ty Xart nie wprowadzaj, od REV 2 już można się warpować podczas zaczętego skana. Wielokrotnie sprawdzałem :P
--- Koniec cytatu ---
W 2.0 to na pewno nie, raczej w którymś kolejnym jeśli już.
W każdym razie wczoraj sprawdzałem i rzeczywiście, w dwóch przypadkach na trzy nie przerwało skanowania... Ale nie pamiętam, zeby to było w pacznotach, bug czy feature? I od razu pytanko jeszcze - czy nadal trzeba cloaka wyłączać, żeby zacząć skan, czy to też zmienili? Bo nie mam chwilowo dostępu do postaci ze skillami na cloaka.
Fedajkin:
Zdaje się, że jest to bug.... chyba, że rzeczywiście random - przerywa/nie przerywa.
Co do cloaka - nie trza, możesz rozpocząć skanowanie z włączonym.
Sawolos:
Ok - zgodnie z waszymi wskazówkami mam fregate na lvl 4 skill signal acquisition na lvl 3 wrzuciłem 2 rigi pod tytułem Gravity Capacitor Upgrade, które dają 10% szybsze skanowanie od sztuki – i chce dzisiaj troche poskanować wieczorkiem.
Jeśli macie jakieś sugestie czy podpowiedzi – to poprosze .
Sawolos
Fedajkin:
Leć i skanuj... masz tutorial, pilnuj się jego i wyucz na pamięć.
Xarth, mam już kilka screenów. Atmosfera wokół Vea Victis lekko się oczyściła więc zrobię jeszcze kilka i wrzucę gdzieś na ftpka.
Sawolos:
Laira, lece i skanuje.
ostanio ulazał mi sie na skanerze obiekt unkown - żuciłem ta dokladnieszą sondę i po otrzymaniu wyniku warpowalem sie w to miejsce
ukazał mi sie taki ala pos ktory oglądałem na 0.0 - czyli struktury jakoweś w bańce.
I nie wiem teraz czy to pos był graczy - czy tak wyglądają obiekty pod tytułem unkown.
Sawolos.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej