Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[C0ven] Co się dzieje na południu?

<< < (102/120) > >>

DaBlades:

--- Cytat: Roninek w Lutego 11, 2008, 14:14:42 --- A do opow z kilka matek naprawde wywiera mocny efekt psychologiczny, kilka corpow/alliancow juz sie o tym przekonalo :) Baardzo szybko prosili o rozejm.

--- Koniec cytatu ---

mówisz o tych biedakach w Schmeal i okolicach? Oni 15 osobowy Iceop zwijają jak mnie na localu widzą (pewnie jak kogokolwiek widzą), dwuletnie chary racące z WCSami, Mallery tankujące shieldem i inne takie to standard w tamtych rejonach także nie dziwne, że jak widzą matkę to srają w gacie.  :knuppel2: >:D

Venzon 2003:

--- Cytat: PC5 w Lutego 11, 2008, 14:40:37 ---Frachta to Myrmidonem kiedyś sobie zabiłem w lovsecu z jeszcze jednym jakimś tam shipem :P

--- Koniec cytatu ---

po pierwsze musisz miec myrmidona w low secu, my w low secu mamy tylko capitale na altach

matka zalatwia wszystko, zabicie, zbieranie lootu, transport wiec najlepiej jest jebac frachty matka :)

Venzon 2003:

--- Cytat: DaBlades w Lutego 11, 2008, 15:02:19 ---mówisz o tych biedakach w Schmeal i okolicach? Oni 15 osobowy Iceop zwijają jak mnie na localu widzą (pewnie jak kogokolwiek widzą), dwuletnie chary racące z WCSami, Mallery tankujące shieldem i inne takie to standard w tamtych rejonach także nie dziwne, że jak widzą matkę to srają w gacie.  :knuppel2: >:D

--- Koniec cytatu ---

http://myeve.eve-online.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=693888&page=1#12

Mikker:
lol To jak bedzicie bronic tego posa cos czuje ze ktos wasze mamuski zgankuje jesli info  jest ogolnie dostepne na eve-o  :D

Ronin:
aukcja sprzed 2 tygodni i jakos nikt nic nie zrobil do tej pory. zreszta nie zamierzamy zadnych capsow albo duzej ilosci wdupic co trudne nawet po hot dropie nie jest.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej