Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[C0ven] Co się dzieje na południu?

<< < (101/120) > >>

Ronin:
A nie bedziemy pchac capsow do 0.0 gdzie w polowie systemow sa cynojammy i 3/4 evki ma w okolicy swoje capitale... kamikadze nie jestesmy. A do opow z kilka matek naprawde wywiera mocny efekt psychologiczny, kilka corpow/alliancow juz sie o tym przekonalo :) Baardzo szybko prosili o rozejm.

Maxima:
Z tym ze taka iloscia capsow jaka coven stracil zmielila by taka w/w matke w 2 min a jak mniewam jej fit i wartosc jest jednym z powodow dla ktorych jest wcisnieta gdzies w czarnej diurze :)

Roninek nikt nie karze wam byc kamikadze ale krytyka alliancu ktory ma dosc spora flote capsow jak na swoj rozmiar za to ze ja uzywaja jest po prostu smieszna.
Btw teraz w kazdym gangu nie mowiac flocie c0ven lataja hice , statek z cyno a kwestia zalogowania floty capsow to 2 min i zeby nie daleko szukac, mass straszyl 3 matkami no i aoen byl o wlos od zajecia miejsca na naszym kb :)

Ja uwazam ze capsy to fun natomiast msy bez wsparcia floty to tylko zabawki do gangkowania przez male corpy w low secu.

poconick2:

--- Cytat: Venzon 2003 w Lutego 11, 2008, 13:24:59 ---zapytaj BASu, masz blizej :)

jesli ktos kupil sobie msa to tylko dlatego bo moze (stac go) i gdy jest potrzeba to wszystkie msy sie loguja i skacza np, zeby zabic frachta :D

nie uzywamy, zadnych capsow w 0.0 bo nie ma po co
nie claimujemy terenow i o nic nie walczymy w 0.0 w tej chwili

--- Koniec cytatu ---

Frachta to Myrmidonem kiedyś sobie zabiłem w lovsecu z jeszcze jednym jakimś tam shipem :P

BAS-3 nie używa matek bo ich nie ma ;) Jak miał to używał prawie codziennie i bawił się dobrze.

Zolthar:

--- Cytat: Venzon 2003 w Lutego 11, 2008, 13:24:59 ---
nie uzywamy, zadnych capsow w 0.0 bo nie ma po co
nie claimujemy terenow i o nic nie walczymy w 0.0 w tej chwili

--- Koniec cytatu ---

Venzon ale niedalej jak kilka postów wcześniej pisałeś albo ktoś od was, że wy przynajmniej walczycie o coś konkretnego a nie npc space to ja nie kumam. Sorki miałęm nie odpisywać ale jakoś nie kminie troche że tak szybko zmieniacie poglądy.

Venzon 2003:

--- Cytat: Zolthar w Lutego 11, 2008, 14:52:48 ---Venzon ale niedalej jak kilka postów wcześniej pisałeś albo ktoś od was, że wy przynajmniej walczycie o coś konkretnego a nie npc space to ja nie kumam. Sorki miałęm nie odpisywać ale jakoś nie kminie troche że tak szybko zmieniacie poglądy.

--- Koniec cytatu ---

my walczymy o cos? no to niech osoba, ktora to napisala przytoczy jakies konkrety bo nie walczymy ani o tereny ani o npc space...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej