Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[C0ven] Co się dzieje na południu?

<< < (96/120) > >>

DaBlades:

--- Cytat: Yogos w Lutego 04, 2008, 14:33:05 ---Jedyny mankament to to że fightery można smartbombami zbić.

--- Koniec cytatu ---
Dlatego myślę, że sentry przy posach to może być niezłe rozwiązanie. Nie ma to walnięcia fightera ale nie musi lecieć, niewrażliwe na smarty celu, a i POSa mogą walić.

Yogos:
Tak czy siak c0ven jedzie dalej.

MASSom przy obronie posa pomagała korporacja Black-Sun.

Jeszcze wczoraj wieczorem postawiliśmy ich posa w reinforce.
Dziś rano go chłopaki dobili.   :krzeslo:

Venzon 2003:
decyzja o spierdalaniu byla sluszna karlessin
nie poszloby lepiej - to byl totalny overkill, z tym sie nic nie da zrobic

jedyne co mozna bylo zrobic do natychmiast przywarpowac support na close, rozwalic dictory, sfery, taklerow i wyskoczyc czym sie da - przede wszystkim matka

ogladalem filmik - dopiero na koncu jakis support przywarpowal, ale to tylko jakies bsy na longa

Kalressin:
Venz nosz to ja przeciez pisalem....

--- Cytat: Kalressin w Lutego 03, 2008, 23:15:19 --- Ktos jak sadze wydal rozkaz "spierdalamy" i moze i dobrze bo dzieki temu jednak pare kapitali zwialo. Moze jakby zostali to wszystkie by padly.

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Kalressin w Lutego 04, 2008, 12:46:37 ---Moze ( ale tylko moze) gdyby support byl na miejscu w czasie hot dropa a carriery remotowaly nyxa, moze ( podkreslam MOZE, szansa minimalna) zdazylibyscie skasowac dictory i moze ms zdazyl by smartami zdiac banki i wyskoczyc.

--- Koniec cytatu ---

Dajmy sobie juz spokuj, najpierw PC mnie nie zrozumial, potem ja jego i klucilismy sie majac dokladnie to samo zdanie  ;D
Note to self: robic sobie dluzsze przerwy w pracyi czytac 2 razy to co sie napisalo przed postowaniem.
 (o to dobra wymowka nie? :) )

Coldim:

--- Cytat: Maxima w Lutego 04, 2008, 15:17:12 ---Generalnie PC5 miotacz plemieni mailes skierowac w strone coldima bo Kalressin rozumie o co chodzi tylko ma trudnosci z kominikacja  ;D ;)

--- Koniec cytatu ---
Generalnie to chyba tak chcial zrobic:)
Szkoda mi waszych capsow i nie chodzilo mi o to zeby po was napierdalac, ale czytajac opis walki i ogladajac filmik rzuca sie w oczy pare rzeczy, ktore jak dla mnie nie powinny sie moim zdaniem wydarzyc. Nie wszystko widac na filmku wiec nie bede pisal co ja bym zrobil, bo ja do tego trzeba by miec pelny oglad sytuacji a w praktyce to i tak troche inaczej niz w teorii by wygladalo. Fity waszych carrierow mnie dziwia, wiec napisalem, ze sa dziwne(fit na dps do atakowania posa, CPRy x3/4 na shield tankerach etc.) Nie mowie, ze majac inne fity byscie tego co sie stalo unikneli, mowie ze fity sa dosc dziwne. Najbardziej dziwi mnie to ze nie mieliscie przy posie wpierw regularnej floty supportu(czyli bsy, dictory,recony,pare vagasow) bo my atakujac posy taka flote zawsze mielismy na miejscu wpierw. Brak tego supportu w polaczeniu z tym, ze jak wskoczyly capsy RA to widac wasza flote w 3bankach dictorowych i dictory wycofujace sie do pos shielda po zrzuceniu banki nasunal mi pare pytan/sugestii ktore wyrazilem wyzej:) Raport pokazuje, ze byly 3dictory, a 3 dictory majac support to nie zabija sie "moze" tylko na pewno i to jak tylko opuszcza forcefield - takie zachowania fc floty capsow ja obserwowalem w mojej krotkiej karierze w EvE. That's all, mam nadzieje, ze jest komunikatywnie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej