Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[C0ven] Co się dzieje na południu?
Mitzrael:
Proszę skasować.. mój flame ale nie mogę :)
Utożsamiasz się ze swoim awatarem Folko?
Ajrunia:
--- Cytat: Folko w Stycznia 09, 2008, 21:43:42 ---teraz :) Kiedy walczylismy mieliscie przwage :)
--- Koniec cytatu ---
W ktorym momencie byla walka? Przez caly dzien wyluskujemy pojedyncze shipy, albo male gangi, ktore lataja po okolicy. W tym casie local w RLDS jest permanentnie po polowie, ale wiem, ze duzo Mass jest afk w posie, albo na stacji (Coven zreszta tez). Jednak o zadnej zorganizowanej walce na pewno nie moze byc mowy. 90 % strat obu stron w dwoch-trzech ostatnich dniach to wyniki walk malych gangow.
Widac to u nas na Kilboardzie.
P.S.
Dzisiaj wpadlismy na ciekawa refleksje. Podobno Mass sclaimowalo nasz pocket (podobno dajac nam nawet ultimatum :-) ). Wiec skoro RLDS nalezy do MASS to znaczy, ze od 3 dni kampimy ich stacje na ich terytorium :-)
Teraz Mass jest za oknami stacji, wiec nie pozostaje mi nic innego jak tylko zaprosic was do kantyny :-)
Zolthar:
Ajrunia mistrzostwo :)
Venzon 2003:
--- Cytat: Folko w Stycznia 09, 2008, 21:35:32 ---W kazdym razie po nierownej walce trwajacej okolo 20min - gdzie nas bylo mniej i prawie do konca bez wsparcia capow, MASS przejal kontrole nad RLDS na dzis.
--- Koniec cytatu ---
Jak RLDS claimowane?
To jest system BUFU i nie ma zadnego claimowania :)
oj chyba bedzie trzeba sie tam przeleciec i zrobic porzadek jak trzeba :knuppel2:
Zolthar:
Musiałem poprawić killboard bo pokazywał tylko 20 killmaili teraz pokazuje cały tydzień, cholera troche dłużejh sie teraz ładuje ... :ban:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej