Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[C0ven] Co się dzieje na południu?
LordDide:
--- Cytat: Folko w Stycznia 09, 2008, 21:00:36 ---heh, killboard imo jest dla ludzi ktorzy musza cos udowadniac :) Ja nie postuje ani killsow ani losses, sporo jest takich jak ja. Bo w sumie po co? To troche tak jakby przeciwnikowi odcinac glowe i zatykac ja na tyczke przed wioska w dawnych czasach >:D
--- Koniec cytatu ---
choćby po to żeby się samemu dowiedzieć kto "kontroluje" system :2funny: bo z http://www.ndesert.com/coven/kb3/?a=cc_detail&ctr_id=11 wynika że nie za bardzo masz dowody na to że "RLDS jest wasze" .
tempx6:
Nerfed - anonim. Polecam regulamin: http://eve-centrala.pl/index.php?option=com_smf&Itemid=2&topic=4588.0
X.
Hastrabull:
Koniec obrzucania sie blotem i wklejania logow. Logi i wszystko co po nich przeniesione do flame war
LosBekoczoS:
Tak podsumuje watek "joke" chcialbym zauwazyc ze to co zartem dla jednego, jest obraza dla drugiego.( spewnoscia kazdy czlowiek co ma troche w glowie pamieta co sie stalo z tworca "jok-a" na temat allacha i muzelmanow ) Luzne joke mozna z kolega na piwie uprawiac a nie do osob ktorych jak mniemam zaden z uberwtfpowninngMASSow niezna.
Co do Covenowcow normalnie wesze brakwplywu wojka cientejriposty :D Trza bylo powiedziec ze za malowanie kartonow to byscie iska nawet nie wzieli :D
DaBlades:
--- Cytat: Folko w Stycznia 09, 2008, 21:35:32 ---Jak tam sobie chcesz.
W kazdym razie po nierownej walce trwajacej okolo 20min - gdzie nas bylo mniej i prawie do konca bez wsparcia capow, MASS przejal kontrole nad RLDS na dzis.
Dziekujemy za wspolprace :police:
--- Koniec cytatu ---
hrhr zapomniałeś dodać, że w czasie tego "campienia" (2 godziny) MASS stracił 6 shipów w tym 2 BSy i onyxa :smitten:
Ale masz racje utrudniacie nam życie na maxa, po tej "campie" (koło 23:30 RT) a szczególnie po tym jak padł, będący 50km od najbliższego z nas, zescramblowany przez własnego onyxa , Megas, tak się uśmiałem, że nie mogłem w nocy spać i dzisiaj jestem w robocie nie do życia. Długo na pewno tak nie pociągnę. :crazy2:
Co do KB tak wklejanie jest bez sensu, szczególnie jak się traci 3 razy więcej shipów niż "ci skampieni" :2funny: :2funny: :2funny:
lokal w czasie walki mam zminimalizowany, już od czasów walki z TRI otwieram go praktycznie tylko aby napisać "GF" (chyba, że przeskakuje przez brame 3 minuty...) Jeżeli ktoś obraża drugiego jestem za tym aby raportować to do GMów z całą surowością. I to obie strony bo jak ktoś się nie słucha aby nie smackować na localu to sam jest sobie winien.
ION wywalił ze Stain NBSI (Black Lance) (rozleźli się i wrócili w różnych sojuszach)
C0ven tych noobów z Division of Eden (oni ni ebyli gotowi na 0.0)
także da się tylko jest to trudne.
Drogie MASSy ja mam kilkanaście shipów PVP także starajcie się. Jeszcze dłuuuuuuuuugo nie zamierzam się stąd wynosić. Podoba mi się, że nie trzeba latać na PVP tylko PVP przylatuje do nas, to takie...wygodne O0
GL
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej