Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[C0ven] Co się dzieje na południu?
MightyBaz:
wszystko da sie ustalic, aby kazdemu sie oplacalo...tylko trzeba usiasc na dupie i pogadac z ludzmi...a potem wdrozyc...najgorzej jak zbiera sie stado baranow i kazdy mowi czego sie nie oplaca albo czego sie nie da zrobic
btw zeby latac na pvp tak czy siak trzeba miec zrodlo finansowania...inaczej zaczniesz od t2 shita a potem wrocisz do taklowania friga za kilkanascie tys isk :coolsmiley:
niom...mowcie mi Ojciec Narodu :uglystupid2:
MMoroz:
--- Cytat: Mighty Baz w Listopada 22, 2007, 11:43:32 ---wszystko da sie ustalic, aby kazdemu sie oplacalo...tylko trzeba usiasc na dupie i pogadac z ludzmi...
--- Koniec cytatu ---
I tu jest chyba podstawowy problem "pogadac", zeby cos zaczelo dzialac potrzeba wiecej robienia a mniej gadania ;).
Pewnie jak przedstawisz jakies konkrety: mam 10 osob, zapewnicie nam oslone przy kopaniu, bedziemy wam produkowali 5bs-ow dziennie itp itd - to bedzie mozna sobie pogadac :P
P.S.
Kurna co tak cicho bylo ostatnio? Duzy alliance i nie macie o czym poinformowac przez caly tydzien, kopnijcie w d*** waszego PR-owca >:D
Bluszcz:
1. Pogadac hmmm trudne zadanie po 10s zaczniemy rzucac sie sobie do gardel choc moze....
2. Miej tych 10 luda... jak znajdziesz 10 ja wystawie 5 ... oslona sie znajdzie warzacych sie znajdzie.. i produkcja bedzie... tylko pytanie co jak producenci odmowia budowy statku po kosztach na zewnatrz???
3. Sporo sie dzialo .. ^^ ale nie o wszystkim sie mowi :crazy2: ... ja np. gnije w imperium od niedzieli po podzie :D
Panowie to jest czysta teoria... ktora nie ma sensu kiedy nie ma od tego ludzi... chyba ze ktos walnie tekstem.. posluchajcie .. mamy corpa 50 luda... 10 zajmuje sie kopaniem ... 10 to producenci i mamy 30 do walki .. chcemy wstapic do aliansu.. no to wtedy sprawa wyglada inaczej.. moim zdaniem ... i tu sie potwierdza wczesniejsza wypowiedz mniej gadania wiecej dzialania...
Ellaine:
Ja tam dzialam w Eve non stop, spedzam na tym czaly swoj wolny czas, pol godziny raz na pere dni :)
DragLord:
--- Cytat: MMoroz w Listopada 22, 2007, 13:06:23 ---Kurna co tak cicho bylo ostatnio? Duzy alliance i nie macie o czym poinformowac przez caly tydzien, kopnijcie w d*** waszego PR-owca >:D
--- Koniec cytatu ---
Musimy chyba podkupić TRI Archena 8)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej