Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[C0ven] Co się dzieje na południu?

<< < (37/120) > >>

Bluszcz:
http://www.speedyshare.com/770163183.html    to jest albi ^^  te jedno kopanie i zarazem ostatnie porzadne odnotowane kopanie MMT

Mega corp czy tam alians.. Albi a masz odpowiednio duza grupe kopaczy??? i tez na tyle spora by zaspokoic apetyt zoltara, grupe pvp?

DaBlades:
Ależ Panowie i Panie, to co dla nas było pojedyńczą wtopą, dla nich było wielkim zwycięstwem. Dajcie im się cieszyć, kręcić filmy propagandowe i mieć z tego ogólnie fun.
To, że w 95% przypadkach siedzą cicho na stacji, a jak się zorganizują to w 95% przypadków dostają wjebane, to inna sprawa. Ten jeden raz im się udało, więc GJ i graty dla nich.

Powiem nawet inaczej, rozpowszechnijcie ten film, niech się do Stain zlecą ludzie aby wjebać C0ven. Niech przylecą wypasionymi shipami i wezmą extra loot.... znaczy fit.
Najgorsze w tej chwili jest to, że jak tylko się nasz gang pojawia w okolicy to wszyscy spierniczają. Organizują się przeciwko nam tydzień i jest ogólnie nudno. Trzeba latać szybkim gangiem bo ciężkim to nikt nie podejmie walki.
Myślę, że wrzucili na nas capitale właśnie dlatego, że byli rozochoceni tą wygraną i dzięki temu podjęli walkę zamiast zwiewać na nasz widok (ciekawe czy kręcili filmik bo ujęcia mogłyby być fajne). Moros nam uciekł, bo strzelił 2 razy i już zwiewał. Kolo srał w gacie o shipa. To nie o to chodzi.
Co do MC, no cóż nie chcieli się z nami pożegnać. Niby kontrakt im się skończył, ale czy potrzebują kontraktu aby się lać ze spotkanymi neutralami? Nie sądzę, odrobiliśmy lekcje i w końcu mieliśmy przewagę (koło 70/19 w BSach) dlatego poprosili o NAPa na powrót do siebie. Jakby siły były odwrotne to byście pewnie mogli zobaczyć filmik z zajścia by MC.
Tyle.

EDIT 12 odpowiedzi w czasie jak pisałem maila ... no comment

Asoth:

--- Cytat: Albi w Listopada 22, 2007, 10:54:09 ---Cepy kosztuja ze 10 milionow z osprzetem. To 2 tygodnie ratowania w 0.0 albo miesiac kopania hulkiem :)

--- Koniec cytatu ---

Eee ze jak ???

po cenach rynkowych to:
crow ~                 15 mil
2x aux rig ~         16 mil
3x low mody t2  ~ 6 mil
3x med mody t2 ~ 6 mil
=======================
razem                 43 mil
3x high              ~ 6 mil (jak lubisz strącać jajka)
====================================
               ~ 50 mil

ten twój kerbir to by musial 5 miesiecy na 1 cepa kopac  :2funny:

Ps.
jak masz Albi jakieś cepy z fitami po 10 mil do sprzedania to sie możemy dogada chętnie kupie

Ellaine:
Moj stiletto, z fitem named T1 i jakas tam pojedyncza czescia T2, bez rigow oczywiscie (za drogie), jakos tak kosztowal :) Nie mowie o fitach dla bogaczy i maniakow :)

Teraz nie latam juz cepami bo zawsze mi wybuchaja zanim zaladuje sie grid.

Asoth:
w fita dla bogaczy to by można 2x polycarbony wsadzić ale 80 mil do statku wartego 15 to nawet dla mnie przesada :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej