Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[ISS] Sov. 4 w naszej przestrzeni.
Sir Falo:
Tylko nas teneryfa nie interesuje :P Gnębienie FIXa i BoBa jest celem więc po co zmieniać plan?
Deaell Portt:
Ale o co chodzi, przeciez byl update w topicu http://eve-centrala.pl/index.php?option=com_smf&Itemid=2&topic=4769.0 . Dwa razy mam to samo pisac czy co ? ISS wycofalo sie z Eso. Bruce proponuje, zeby w twoich postach bylo wiecej tresci bo niestety trudno mi zrozumiec o co ci chodzi. Poza tym nie jestem w BOB, do ktorego twoj obrazek sie odnosi. Co do petow to zmien plyte. Uwierz mi, ze po 9 miesiacu czytania tego okreslenia na temat mojego aliansu ma to skutek.........eeee zerowy.Poza tym atakowanie kogos flejmem, kto ma kolo nicka wyryte jak wol "nie flejmuję" uwazam za radosnie ulomne. EOT
Totalizator:
--- Cytat: Deaell Portt w Październik 31, 2007, 01:21:25 ---Ale o co chodzi, przeciez byl update w topicu http://eve-centrala.pl/index.php?option=com_smf&Itemid=2&topic=4769.0 . Dwa razy mam to samo pisac czy co ? ISS wycofalo sie z Eso. Bruce proponuje, zeby w twoich postach bylo wiecej tresci bo niestety trudno mi zrozumiec o co ci chodzi. Poza tym nie jestem w BOB, do ktorego twoj obrazek sie odnosi. Co do petow to zmien plyte. Uwierz mi, ze po 9 miesiacu czytania tego okreslenia na temat mojego aliansu ma to skutek.........eeee zerowy.Poza tym atakowanie kogos flejmem, kto ma kolo nicka wyryte jak wol "nie flejmuję" uwazam za radosnie ulomne. EOT
--- Koniec cytatu ---
To ja się zapytam całkiem na serio, jakie widzicie korzyści w porzuceniu Eso i trasnferze do umieralni w Fountain. Poza lojalnością wobec BoBa ofc.
termos:
A jakie ty korzyści widzisz w lataniu razem z goonsami czy tylko lojalność wobec RA bo tak jak i tobie wydaje mi się że bycie mięsem armatnim nie jest zbyt miłym zajęciem. Korzyści jest wiele ale pozwól że na razie przynajmniej ISS zachowa je dla siebie.
Po drugie nie nazwałbym wcale Fountain umieralnią postrzelać można czy tam czy w Catch mi wszystko jedno.
Po trzecie może to wydać ci się dziwne ale właśnie teraz gdy nie płacimy BoBowi za własny dom za to żeby nie zjechał nas kapitalami ( dla nierozgarniętych to ironia bo w powszechnym przekonaniu tego forum tak właśnie postępuje każdy "pet " BoBa, bierze od niego teren i płaci gdy ten tylko pogrozi mu palcem, za wszystko i każdą sumę byle tylko nie zobaczyć BoBowego cyno w swoim systemie ) świat pokazuje swoje prawdziwe oblicze, bo co nas trzyma po tej stronie barykady? Nic.
Tak jak większość starych korpów teraz walczących w ISS po wyprowadzce z Teneryfy dostawała propozycję zmiany alliansu na tą " gorszą " dla nas stronę mocy tak i teraz większość z naszego podwórka już ma kilka alternatyw ale walczymy nadal. Bo walczyć lubimy, Bo walczyliśmy i mamy zamiar przed końcem tej walki zobaczyć waszą klęskę ( w takiej czy innej postaci ). Może to więc nie lojalność wobec kogoś tam ( kogo nie znasz w zupełności więc bierz poprawkę na to że wszystko co o nim wiesz pochodzi z drugiej może trzeciej ręki jest wiec lekko zakłamane ) tylko po prostu chęć zabawy. I tyle.
p.s. Przepraszam muszę to wtrącić ale właśnie uświadomiłem sobie dziwność jeśli nie śmieszność zdania " poza lojalnością wobec BoBa " naprawdę oczekujesz że jedyne co trzyma nas w tej grze to lojalność wobec ludków z którymi nawet wódki nie piłem?
Kitten:
wolimy być 'lojalni' wobec BoBa i latać razem z dojrzałymi ludzmi a nie z niedojrzałymi dzieciakami których spełnieniem życiowym jest to że jakiś inny dzieciak ich powyzywa i sie przez nich popłacze :crazy2:
Ja bym sie raczej zapytał jaki interes mają goonsi w kontynuowaniu ataku na BoBa, BoB wycofał sie na tereny jakie zajmował rok temu przed atakiem na ASCN, jak BoB padnie podejrzewam że na 90% powróci bandwagon przeciw goonsom więc w waszym interesie było by teraz rozbicie koalicji od wewnątrz ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej