Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[ISS] Sov. 4 w naszej przestrzeni.

<< < (5/7) > >>

Totalizator:

--- Cytat: LordDide w Październik 22, 2007, 18:36:17 ---Nie chce otwierać nowego topiku więc odnawiam ten.
Może ktoś zrobi mały update sytuacji na południu ?? bo patrząc na mapkę z 22-10-2007 RISE się poddało, RA przejmuje ich stacje. Na forum eve-o chodzą ploty o deinstalowaniu posów ISS ?? czyżby wszyscy się z Feythabolis wyprowadzali ??

--- Koniec cytatu ---

Fedajkin:
No ta wypowiedź sporo wniosła do tematu ;-)

potraktuj to jako UP - widac to autor mial na mysli.
Ireul

To jeszcze ja się dopisze, by ie pisać od nowa. Pierwszy taki obrazek widziałem z 6 miesięcy temu i ta linia była przesunięta mocno w prawo. Chciał po prostu powiedzieć, że powlo Ragoonsi odpieraja BoBa i pomimo małych perturbacji linia ciągle przesuwa się w stronę Querious/Delve/Fountain.
Voulture

Totalizator:
Heh, to ja jeszcze dodam że ten obrazek reprezentuje fakt, że właśnie trwa ewakuacja wszystkich petów do głównych systemów BoBa (czyli Querious/Delve/Fountain). Plan, jak się zdaje polega na okopaniu się w tych terenach i zaludnieniu ich petami podczas gdy nasza logistyka ma paść od nadmiaru pracy i zbytniego rozciągnięcia terytoriów po zajęciu Esoteria i Period Basis. Czas pokaże czy posunięcie to miało jakiś sens.

Fedajkin:
Ah, kurcze, wojak uczy się całe życie... nie wiem jak ma się to przesiedlanie do rzeczywistości, która mówi: zero wrogów w Querious/Delve/Catch... latamy (Vae Victis + RZR + MM + Pure + dużo innych korpów) od miesiąca, a ostatni tydzień to istne szukanie igły w stogu siana... raz na jakiś czas pojawi się gang BoBków, posiedzi, polata i zniknie z radarów, a ich peciki po posach/stacjach siedzą (głównie mówię tutaj o FIXach, których aktualnie gnębimy).

Edited: ah rzeczywiście coś się kręci, co nie zmienia faktu, że KOSów jak na lek lata... >> http://myeve.eve-online.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=620578&page=2

A tak btw. BOB wypowiedział wojne Razorowi i Pure.

Goomich:

--- Cytat: Laira w Październik 24, 2007, 14:05:40 ---
Edited: ah rzeczywiście coś się kręci, co nie zmienia faktu, że KOSów jak na lek lata...

--- Koniec cytatu ---

Jak chcesz KOSów, to leć do Teneryf. :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej