Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

O co chodzi TRI

<< < (6/7) > >>

Morbius:
no teraz to już chyba żartujesz  :buck2:, kiedy PL sprawnie się bronił ?? stawiając kampy w lek na które nie miał czasu nikt lecieć bo było cta w BKG, czy uciekając 30-40 osobowym gangiem przed 10 osobowymi roamami :)
Nie mam nic do PL, chłopaki byli blisko to i pare razy spróbowali sie zabawić, ale prosze cie nie wciskaj ludziom jakiś bzdur o ich heroizmie bo puki co to nikt ich na poważnie nie zaatakował.
Owszem ostatnio nawet postawili kampę 30 osób w O-2,  tylko co z tego jak 20+ naszych którzy tam zostali odcięci zrobiło z tej kampy jesień średniowiecza w 30 sekund :)
A już najlepsa była akcja jak ścigaliśmy ich gang 40+ osób nas też coś koło tego, mi sie przyciski pomyliły i skoczyłem sam prosto w ich kampe na bramie - już sie żegnałem ze statkiem po drodze, zjeby dostałem na ts, a pl w momencie kiedy wyszedłem z warpa po prostu przeskoczyła na 2 stronę :2funny:

Także trzymajmy się faktów, gdyby nie TRI już by ich tam nie było :knuppel2:

ArchenTheGreat:

--- Cytat: Morbius w Wrzesień 07, 2007, 23:05:37 ---no teraz to już chyba żartujesz  :buck2:, kiedy PL sprawnie się bronił ?? stawiając kampy w lek na które nie miał czasu nikt lecieć bo było cta w BKG, czy uciekając 30-40 osobowym gangiem przed 10 osobowymi roamami :)

--- Koniec cytatu ---

Mówię o sytuacji w O-2. Z pięciu zdaje się POSów FS został tylko jeden (reinforced). Część została zniszczona nawet bez wchodzenia w reinforced. Mów co chcesz ale to jest dobry wynik. O ile wiem nie pomagaliśmy im w tym bo byliśmy zajęci w UEJX.

Oczywiście PL nie miałoby stacji bez TRI ale też my nie bylibyśmy tu gdzie jesteśmy tak szybko. Na przykład te capitale co je "stare" FS straciło były scramblowane przez pilotów PL (nasz support został wycięty wcześniej).

Morbius:
Za  te capitale to podziękujcie GD  8)
Sprytnie sie chłopakowi bramy pomyliły - był tak marnym FC że aż skończył w TRI parę dni później heheh ;)

ArchenTheGreat:

--- Cytat: Morbius w Wrzesień 08, 2007, 00:54:50 ---Za  te capitale to podziękujcie GD  8)
Sprytnie sie chłopakowi bramy pomyliły - był tak marnym FC że aż skończył w TRI parę dni później heheh ;)

--- Koniec cytatu ---

Naszemu FC też się bramy pomyliły (wrócił z warpouta na złą bramę) dzięki czemu wogóle o nich się dowiedzieliśmy.

Voulture:
Coz za zbieg okolicznosci :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej