Eve Online > NoobGarten
14-dniowy trial a GTC za kase z gry.
deso:
Już znalazłem odpowiedzi na moje pytania.
Co do ulotek - dzięki, kase mam (nie dużo, ale starczyłoby i na EVE), ale opłacanie abonamentu to nie dla mnie
Chciałem się dowiedzieć, czy 14 dni wystarczy na rozkręcenie się do tego stopnia, by zebrać na Game Time Code - dostałem odpowiedz, że jest to możliwe, ale będzie ciężko. To mi wystarcza.
LordJohny:
tylko ze zamiast sie meczyc przez 2 tygodnie, jesli nie masz dobrego zrodla kasy (czyt. kolega z mining altem) lepiej jest 1 dzien popracowac w rl ;]
Zsur1aM:
Niedawno powróciłem do gry, a ze moje główne konto wygasło postanowiłem załozyc sobie triala zanim zakupie GTC za ISK na maina, pierwsze 25m zarobiłem w 1 dzień zbierając loot w 0.0 (provi NRDS) a w następne 3dni zarobiłem jakieś 150m na handlu latając afk po empire cruzem z cargo extenderami. Wiec na pewno się da, ale dla nowego gracza nie w temacie może być to trudne.
haxa:
ano ja jestem świerzym graczem i chętnie skorzystam :P z szybkiego zarobku ;/ tylko że totalny noob zemnie i nikogo nie znam w tej grzxe :P co to jest "loot" bo 0.0 już byłęm :P i jak to sie zbiera no i co to "extender" ? <ów ładunek- co po imperium woził> xD?? prosze o pomoc ^^
Gregorius:
Unseen Academy :D - tam dowiesz się wszystkiego.
w sumie, to możnaby zrobić emotkę z UA, żeby ciągle nie pisać ^_^
a co do pytań
loot - to jest wszystko to, co wypada z ustrzelonego shipa
extender - zależy jaki masz na myśli - jeśli cargo extender - jest to moduł powiększający powierzchnię twojej ładowni w statku.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej