Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Czwarty turniej aliansowy
Goomich:
--- Cytat: Gregorius w Wrzesień 10, 2007, 00:32:12 ---ooj tak... ceny pojda w gore i to solidnie....
--- Koniec cytatu ---
Mam tanio Ospreye do sprzedania, :)
Prawie tak samo dobre, do tego można nimi kopać i nie trzeba tyle skilli.
Kupujcie szybko zanim się skończą. :)
Deaell Portt:
Ja mam bpo na thoraxa :D Musze zaczac produkowac i sprzedawac ship, ktory kick ass Bobowi :D Wiedzialem, ze Gallente to najlepsza rasa pvp do skilowania hehe. Jedny mecz jaki ISS wygralo to tez uzyli Gallente 5x deimos :-). Nie do konca wiem , dlczego MC i ktos tam jeszcze wycofal sie z rozgrywek przez to ISS nie wyszlo z grupy :-( bo zabraklo nam punktow.
MMoroz:
Wszystko fajnie tylko jak k**** trzeba byc zalanym zeby nie trafic w przycisk myszka( ja latam po pijaku i jakos nie mam takich problemow, musialby mi sie chyba film urwac zeby cos takiego odwalic - wniosek GMy nawet pic nie umieja) - jak zwykle ludzie poswiecaja mase czasu zeby sie przygotowac a jakis idiota GM psuje obraz calego turnieju jedna/kilkoma decyzjami.
Anyway kudos to Pandemic - to nie byla ich wina a walka i tak byla fajna O0.
LosBekoczoS:
--- Cytat: MMoroz w Wrzesień 10, 2007, 10:57:16 ---Wszystko fajnie tylko jak k**** trzeba byc zalanym zeby nie trafic w przycisk myszka( ja latam po pijaku i jakos nie mam takich problemow, musialby mi sie chyba film urwac zeby cos takiego odwalic - wniosek GMy nawet pic nie umieja) - jak zwykle ludzie poswiecaja mase czasu zeby sie przygotowac a jakis idiota GM psuje obraz calego turnieju jedna/kilkoma decyzjami.
--- Koniec cytatu ---
Dobra ale o co chodzi z tymi GM bo juz nie czaje... ogladalem ten turniej moze nie szczegolnie uwaznie i Gm raz dali walkowera ( wygrana MC ) za rozpoczecie walki przed wyznaczonym czasem. Raz zwrocili uwage goonsowm ze maja o iles tam zaduzo szipow ( pointow ). Pozatym hym " ale o co chodzi ?? "
Deaell Portt:
Nie no fakt na koncowych meczach bylo widac, ze niektorzy w studio pili nie tylko koszerne. Zwlaszcza ten jeden komentator w ciemnych wlosach co sie tak tulil do tej blondyny :-). W sumie ja tez wlasnie nie wiem dlaczego MC i jakis jeszcze jeden zawodnik sie wycofal.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej