Eve Online > NoobGarten

Krociutko o starcie

<< < (2/2)

ddarko:
Fatum dzieki za rady mimo ze nic z tego nie rozumiem ale spoko, pogadamy za miesiac :)

Panie i Panowie, jest progres - udalo mi sie rozwalic swoj pierwszy statek, glupio porwalem sie na jakas misje zeby uratowac rozbitkow z pirackiego sektora, no i ich bylo 10 (piratow, nie rozbitkow) i ni cholery nie mialem szans. Ale cale szczescie w kosmicznym jajku udalo mi sie dotrzec do  stacji i wydac ostatnie iski na nowiutkiego Navitas'a. Jakiez bylo moje zdziwienie kiedy sie okazalo ze moj zniszczony Velator byl objety ubezpieczeniem i dostalem nowa sztuke...kazdy okret mozna tak ubezpieczyc ? No ale z racji tego ze moj nowy samochod mi sie bardziej podoba - jak sprzedac tego 'rookie ship' ?

Dieukuju z gory

FaTuM:

--- Cytat: ddarko w Sierpnia 14, 2007, 19:19:04 ---Fatum dzieki za rady mimo ze nic z tego nie rozumiem ale spoko, pogadamy za miesiac :)

Panie i Panowie, jest progres - udalo mi sie rozwalic swoj pierwszy statek, glupio porwalem sie na jakas misje zeby uratowac rozbitkow z pirackiego sektora, no i ich bylo 10 (piratow, nie rozbitkow) i ni cholery nie mialem szans. Ale cale szczescie w kosmicznym jajku udalo mi sie dotrzec do  stacji i wydac ostatnie iski na nowiutkiego Navitas'a. Jakiez bylo moje zdziwienie kiedy sie okazalo ze moj zniszczony Velator byl objety ubezpieczeniem i dostalem nowa sztuke...kazdy okret mozna tak ubezpieczyc ? No ale z racji tego ze moj nowy samochod mi sie bardziej podoba - jak sprzedac tego 'rookie ship' ?

Dieukuju z gory

--- Koniec cytatu ---
co  do do Velatora, one są za darmo ;) nie można ich sprzedać ani zmielić, jak wlatujesz na jaką kolwiek stacje jajkiem to dostajesz za darmo noobshipa (szkoda ze nie shuttla) velatora można tylko "trash it"

co do sprzedaży inncyh statków:
Robisz w hangarze "repacking" i prawym potem sell ale nie rob sell tylko wcisnij Adwanded i tam ustal cene odpowiednia, która cie nie okradnie. I nie LATAJ NAVITASEM na misje ;) robiłem ten sam błąd on jest do kopania ;) LAtaj Incursusem  jest dobry na misje lvl 1 dla fregat :)

edit: jaki amsz nick w grze?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej