Eve Online > NoobGarten
niepoprawne haslo
wuzel:
Mona, a co to za link z dupy jakiś? Jak ma to mu pomóc?
Paweł - przerwij instalację czy ściąganie, zapisz sobie aktualną wersję klienta (w oknie logowania na dole z lewej strony jest podana), wejdź na www.eve-online.com w dział patche i zassij odpowiedniego. Potem go ręcznie zainstaluj. Powinno pomóc.
Jeśli nie - odinstaluj klienta, skasuj wszystkie pliki, które mogły zostać w katalogu instalacyjnym i zainstaluj go ponownie, potem doinstaluj patch ściągnięty ze strony - powinno być ok.
Goomich:
--- Cytat: Wuzel w Maja 23, 2007, 15:17:26 ---Mona, a co to za link z dupy jakiś? Jak ma to mu pomóc?
--- Koniec cytatu ---
Normalnie, trzeba tylko umieć czytać.
wuzel:
Czytam, czytam i nie widzę co to ma do rzeczy z zawieszką podczas instalacji? Może mnie oświecisz?
Trybiq:
W zasadzie kolega nie napisal czy mu sie dlugo patch sciaga (ale leca %) czy poprostu mu stoi sciaganie... Szkoda ze nie ma zainteresowanego zeby sie dowiedziec, no ale tak to bywa....
Gerbo:
Weszłem na stronę www.eve-online.com w dział patche i ściągnąłem najnowszego patcha.Później włączyłem instalacje patcha.Patch mi się nadal instaluje mimo tego, że już minęło 24 godziny.Czy jak ściągne CLIENTA ze strony http://www.eve-online.com/download/ do nie będę musiał instalować patcha.Błagam pomóżcie mi w tym problemie!!!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej